String SS18 på IMM Cologne

av | jan 18, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Igår visade jag nyheterna hos String via deras nylanserade pressbilder och berättade lite kort om de nya produktlansarna som lanseras och premiärvisas på IMM Cologne denna veckan.
Och eftersom jag besökt mässan och spanat in den tjusiga montern som stylats av Lotta Agaton så vill jag gärnavisa Dig några bilder som jag tog när jag var där.

Montern var som sagt utformad som ett litet String-hus som innehöll i stort sett hemmets alla rumsrån hallen in i köket, badrummet och vardagsrummet, och på samma sätt är deras lansering utformad i år.

Först ut har vi två bilder som visar inspiration till köket med bla de nya vinglaskrokarna samt en vinhylla.

Och lite inspiration till hemmakontoret och sen vidare in i vardagsrummet som väl är lite av hemmets hjärta tycker jag.
Vitt, brunt, beige, griege och väldigt stylish!

Och visst syns det att Lotta Agaton ännu en gång har satt sin prägel på det hela och hon har såklart inte missat en av de senaste trenderna med att dekorera med ”döda växter”!

Inspiration till hallen.

De nya String Pocket hyllorna i oljad respektive rökt teak.

Sist ut har vi det nya String Classic skåpet med  skjutdörr av spegelglas, som gör detta till ett helt perfekt badrumsskåp om inget annat.

Sapa in nyheterna även HÄR

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » IMM Cologne 2018 by Inredningshjälpen

    […] både via nysläppta pressbilder  fotade i Villa Frösakull designad av Jonas Linwall, samt mina egna bilder som jag tog i monterns som var tjusigt stylad av Lotta […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Stockholm Furniture Fair 2018 – ett svep över det hela

    […] hos String visade jag redan i Köln på IMM Cologne och även denna gång var montern uppbyggd som ett hus av Lotta Agaton , med hemmets alla rum […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *