String Spaces & Home 2018

av | jan 17, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Du som följer mig på Instagram har nog redan sett att jag är på plats i Köln, och att jag avverkat en dag på IMM Cologne.
Bland annat hann jag med att besöka vännerna på String och spana in deras monter som denna gången var utformad som ett litet hus med arbetsrum, hall, kök, badrum och vardagsrum.
På samma sätt är även upplägget för deras nyhetslansering utformad, och går under namnet String Spaces & Home 2018.
Montern som var väldigt tjusig i vanlig ordning, var även denna gång stylad av Lotta Agaton , och det är även Lotta som gjort stylingen för inspirationsbilderna som jag tänker visa dig idag, mina bilder från mässan kommer senare.

Först ut ser vi inspiration till hallen som är ett relativt nytt användningsområde för String-produkter.
Älskar färgkombon!

Bilderna är tagna i Villa Frösakull designad av Jonas Lindwall, och huset ligger precis sömnämnet skvallrar om, vackert beläget utan för Halmstad.
I husets alla rum använde teamet produkter från String för att inspirera till hur dessa kan användas på olika sätt, ja det är ju ett minne blott då String endast var en hylla.
Här ovan ser tex hur man kan inreda sitt köksed produkter från String, bla en rad funktionella accessoarer.

Inspiration till ungdomsrummet…

…..och till hemmakontoret

Kollektionen innehåller nya produkter designade av Anna von Schewen and Björn Dahlström, bl.a. ser vi accessoarer till köket i form av vinglashängare för öppen display och en vinhylla.
Klassikern String Pocket lanseras i två mörka träslag rökt teak och oljad teak, vilket är årets hetaste trend som vi överallt just nu.

Sist men inte minst ser vi att String Classic skåpet med skjutdörrar nu går att få med spegelglas, och med detta finns det med ens ett perfekt badrumsskåp i sortimentet.
Och kolla in  badkaret i marmor, en dröm för en badfantast som jag.

Fotograf: Marcus Lawett
Stylist: Lotta Agaton
AD: Magnus Ingerstedt

 

4 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » String SS18 på IMM Cologne

  […] Sapa in nyheterna även HÄR […]

  Svara
 2. Inredningshjälpen » IMM Cologne 2018 by Inredningshjälpen

  […] så i vanlig ordning även i år. I veckan har jag faktiskt visat deras SS18 nyheter både via nysläppta pressbilder  fotade i Villa Frösakull designad av Jonas Linwall, samt mina egna bilder som jag tog i monterns […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Att summera en hektisk vecka

  […] från String SS18 som är fotograferade i Villa Frösakull och stylade av Lotta Agaton har också fått visa upp sig, och här ser vi en av de hetaste […]

  Svara
 4. Inredningshjälpen » Stockholm Furniture Fair 2018 – ett svep över det hela

  […] Nyheterna hos String visade jag redan i Köln på IMM Cologne och även denna gång var montern uppbyggd som ett hus av Lotta Agaton , med hemmets alla rum representerade (ej sovrum dock), och även om stilen var densamma så var det lite annorlunda än förra gången. Bla soffan var utbytt till Menu’s soffa Offset designad av Norm Architects. […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *