Den här veckan har det vimlat av inredningsnyheter som jag har visat här hos mig, och en av de pågående trenderna  är ju brunt i olika utföranden som tex bränd ek eller teak som vi såg tex hos String SS18,  och kanske kan det vara därför som mina tankar idag drar iväg med mig mot mer av det chokladbruna…

Brunt som en av de stora trendkulörerna just nu alltså,  ja det var nog ett tag sedan som just brunt var så i ropet som det är just nu.
Kika nedan så ser du vad mina blickar dras till just nu!

*Inlägget innehåller annonslänkar

Dekorativa förvaringsboxar HÄR // Ton Chair no.30 HÄR

Ljuslykta Kin från Skultuna HÄR

Chloé Eau de Parfum HÄR // Tröja Rag & Bone HÄR

Lampa HÄR // Decokudde HÄR //Läderhandtag HÄR

Doftljus Voluspa HÄR och L:a Bruket HÄR

Sammetspiff  i lejongult HÄR  – en annan trendig kulör just nu!

Vas HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *