Raychem SENZ för alla som älskar golvvärme

av | sep 28, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Sponsrat inlägg/reklam i samarbete med Pentair Technical Solutions Nordic AB

Du som har följt bloggen ett tag har säkert full koll på att jag bor i en sekeskiftesbyggnad från 1906 där allt är bevarat i dess originalutförande från golv till tak, fönster, dörrar, kakelugnar, ja alla sekelskiftesattribut som påminner om svunna tider finns kvar fint bevarat.
Jag älskar charmen som det ger till vårt hem, tex golven i hela vår lägenhet är brädgolv som nötts under årens gång, och tänk viken historia dess golvplankor bär på och hur kalla de är under vintern….
Ja, det är om golv eller rättare sagt golvvärme som detta inlägget handlar om, eller rättare sagt avsaknaden av just detta i mitt fall, för visst älskar vi alla till mans värme under fötterna så här års?
Ja, jag är faktiskt riktigt avundsjuk på dig som har varma sköna golv med golvvärme att tassa omkring på nu när kylan kommer krypande, och nu kan du dessutom höja ditt golvvärme-system till en helt ny nivå med hjälp av den nya golvvärmetermostaten Raychem SENZ.

Med nya Raychem SENZ blir din golvvärme-termostat ett snyggt och sobert inslag i heminredningen, istället för någonting du helst vill gömma undan, och ditt befintliga golvvärme-system blir dessutom upp till 55 procent energieffektivare.
Raychem SENZ funkar tillsammans med alla typer av elektriska golvvärme-system, så du behöver alltså inte installera ny golvvärme för att addera Raychem Senz.

När du köper Raychem SENZ ingår både den svarta designfronten och den klassiska vita fronten som du ser i bild här i mitt inlägg, på så sätt kan du enkelt välja den front som passar bäst in i ditt hem, ja form och funktion i fin harmoni är ju alltid det bästa!
Dessutom är SENZ är lika enkel att hantera som din smart phone, med swipe och touch, och med Raychem SENZ WIFI kan du enkelt styra golvvärmen från en app i mobiltelefonen.

Vill du veta mer om Raychem SENZ så hittar du all information hos Pentair Technical Solutions och säljs via din lokala elinstallatör, eller hos K-Rauta och Bauhaus.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Pentair Technical Solutions Nordic AB

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Tävla och vinn Raychem SENZ WIFI

    […] I samarbete med Pentair Technical Solutions tävlar jag idag ut en Raychem SENZ WIFI golvvärmetermostat som jag bloggade om här hos mig för inte så länge sedan, missade du det inlägget så hittar du det HÄR. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *