Bodum Chambord Gold

Kaffepressen Chambord från Bodum designades redan på 50-talet, och har genom åren blivit i det närmaste ikonisk på Bodum , och som en hyllning till denna kommer nu den omtyckta kaffe- och tebryggaren Chambord i vackert förkromat guld.

Både bryggningsmetoden och den ursprungliga idén är fortfarande oförändrade, men skillnaden mellan 50-talet och nu är deras höga standard när det gäller miljövänlig produktion, vilket särskilt gäller förkromningsprocessen.
Och faktiskt omtanke om miljön på mer än ett sätt, du behöver ju nämligen inte använda pappersfilter eller kapslar för att brygga ditt kaffe och jag personligen gillar att den tar liten plats i köket i jämförelse med en stor klumpig kaffebryggare!

*Pressbild Bodum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.