Designbaren 2018 gestaltas av Luca Nichetto

av | sep 28, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Uppdraget att gestalta Designbaren på Stockholm Furniture & Light Fair som äger rum 6-10 februari 2018, har gått till ingen mindre än designern Luca Nichetto.
Jag har bloggat massor om hans design genom åren, inte minst eftersom han även designat fina utemöbler för italienska Ethimo som är en av våra agenturer.

2018 års upplaga av Designbaren kommer att flytta in i Victoriahallen där Designbaren tillsammans med scenområdet/Stockholm Design & Architecture Talks bildar en spännande enhet.
”För första gången ska Designbaren och Design & Architecture Talks förenas – en fantastisk utmaning! Vi har skapat ett område som kombinerar restaurang och scenområde på ett oväntat sätt; där influenser från olika historiska epoker får sitt uttryck i ny design och skapar en verkligt samtida inramning. Besökarna får göra en visuell resa samtidigt som de välkomnas av en omfamnande design, vägledda av stämningen i gamla biografer, romerska arenor, Stonehenge, franska trädgårdar med en antydan av science fiction och tecknad serie”, berättar Luca Nichetto.

Själva menyn kommer att komponeras av Lina Ahlin som är kock på restaurang Agrikultur i Stockholm och kommer att vara inspirerad av det som naturen har att erbjuda, där protein mer fungerar som en krydda.
Designbaren har tidigare skapats av bland andra Jens Fager/Tommy Myllymäki, Mattias Stenberg, Andreas Martin-Löf/Fredrik Eriksson och Note Design Studio/Isabella Morrone och vill du läsa mer om dessa så kan du kika HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *