Ny vecka nya äventyr

Ny vecka nya äventyr och idag var jag uppe med tuppen för att sätta mig i bilen och åka mot ett spännande möte, och senare i veckan åker vi till Maison & Objet i Paris och jag har inte bokat hotell ännu…
Jo, jag skrev ju spännande i rubriken!
Och för dig som önskar en snabbrepris av förra veckans inredningsnyheter som jag bloggat om kan du kika här nedan.

I bildcollaget ovan ser vi veckans Hemnet-span, Emma Olbers + Residence goes Vallastaden, senaste nytt från Nordstjerne och trendalert på rosa marmor, höstnyheterna hos Åhléns, Northern Lightning aw17,ny mattkollektion hos IKEA, Cecilie Manz för Gloster,  en glimt från Hemma-hos-reportaget hos Pella Hedeby samt Lotta Agaton + Patriam

Vill du se alla nyheterna i ett svep så kolla HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.