Nordstjerne aw17 + en tjuvkik på julen

av | sep 2, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

När jag var uppe i Stockholm i förra veckan och spanade runt Formex så var jag även och kikade i danska Nordstjerne’s monter eller rättare sagt deras fina produkter.
Jag har framförallt fallit för deras fina förvaringsaskar/burkar osv av marmor i olika kulörer och kommer att fylla mitt badrum med sådan om jag får bestämma (hm hmmm).

Förvaringsboxar osv i mocka som kommer i höstens trendkulörer vinrött, grönt, blått och rosa.

Och hur ljuvlig är inte den rosa marmorn? Det är något som jag har sett komma allt mer i olika skepnader de senaste månaderna, så en liten trendalert när det gäller rosa marmor!

Ja jag vet, det är alldeles för tidigt att visa julen 2017 redan nu, men jag har ju redan visat Fyrklöverns julservis och ätit julfrukost med Maria Montazami, så då kan väl inte några superfina juldekorationer helt i min smak göra ont?

Vill du spana in alla produkterna hos Nordstjerne så kolla på deras hemsida

*Pressbilder Nordstjerne

 

 

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Ny vecka nya äventyr

    […] ovan ser vi veckans Hemnet-span, Emma Olbers + Residence goes Vallastaden, senaste nytt från Nordstjerne och trendalert på rosa marmor, höstnyheterna hos Åhléns, Northern Lightning aw17,ny […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *