Happy Lyxig Friday

av | sep 1, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Äntligen fredag och äntligen fick jag en stund över att plocka fram kameran för att ta lite bilder på vårt omändrade matrum, eller mellanrummet som jag kallar det för.
Lite nya möbler som du ser, som har fått flytta hit från vårt förråd, och de som var här tidigare har flyttat i motsatt riktning, ja den som spar han har.

Också har de nya mattorna från Classic Collection äntligen kommit på plats, jag har valt att lägga två mindre tillsammans för en extra stor och härlig matta, och jisses vikit lyft det blev för hela rummet.
Sån lyxig känsla och supersnygg ljusrosa kulör som matchar soffan i rummet bredvid, ja nu vill jag byta ut alla våra mattor och bara ha silkeslena viskosmattor, prova så får du se!

Ägget i svart läder designat av Arne Jacobsen, ja det är ju faktiskt synd och skam att ha den fåtöljen stående i ett förråd precis som Sjuan-stolarna i koskinn som nu står runt vårt matbord från Gervasoni.

Och helgbuketten som går i idel rosa toner med liljor, dahlior osv har jag placerat i vasen Dagg från Svenskt Tenn som du ser.
Ja, jag gillar ju rosa…

Och där ligger lille August och försöker gömma sig för kameran, han gillar nämligen inte alls att vara med på bild.
Med det sagt önskar jag dig en riktgt härlig kväll!

Kram

6 Kommentarer

 1. Charlotte

  Hej
  Jag undrar var matbordet är inköpt och om ni kan hänvisa till en website, eller butik där man kan köpa det. Märke, Designer mm.
  Tack för hjälpen.

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Charlotte!

  Det står i texten att det kommer från italienska Gervasoni 🙂 Bordet heter Gray (vårt är 240) och är designat av Paola Navone.
  Köpt via Studio Pompone sommar en av några gå återförsäljare av Gervasoni’s produkter här i Sverige.

  Kram Anette

  Svara
 3. Drömhus Helena

  Så rasande snyggt! <3

  Svara
 4. Inredningshjälpen

  Tack snälla!

  Kram Anette

  Svara
 5. Inredningshjälpen » Fritz Hansen A/W 2017

  […] vackrare med tiden när det får sin patina. Och där kände jag direkt att jag plockat fram mina mina Sjuan-stolar klädda i koskinn i precis rätt tid, […]

  Svara
 6. Inredningshjälpen » Paola Navone är Guest of Honour på Stockholm Furniture & Light Fair 2018.

  […] mycket bra val tycker jag, Pola är ju designern bakalm tex den populära soffan Ghost och vårt matbord som heter Gray för Gervasoni, och mycket mer såklart. Det är 15:e gången Stockholm Furniture & Light […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *