Ellos Conscious Choice

av | aug 31, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Idag vill jag gärna lyfta fram Ellos Conscious Choice som är Ellos egna sortiment med produkter av hållbara och ekologiska material som gör det lättare för oss konsumenter att konsumera lite bättre.
Jag vill även påpeka att jag personligen inte på något sätt vill hävda mig i detta fallet, jag försöker dock att bli bättre på att välja ekologiskt, att köpa färre och bättre produkter och framförallt göra genomgående bättre val i allt som rör vardagen, ja från transportmedel till matsvinn osv.

För det tycker jag är viktigt att poängtera i miljödebatten som ofta blir lite skev åt alla möjliga håll, att det viktiga är att alla försöker dra sitt lilla strå till stacken, lära sig mer och göra sitt allra bästa, men kanske inte kan vara helt perfekta i alla avseenden?
Lite mindre pekpinnar och mer sunt förnuft överlag, tycker jag.
Här nedan har jag valt ut några av mina favoriter ur Ellos Conscious Choice sortiment och kanske kan det inspirera dig att göra mera medvetna val?

*Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Ellos och i samarbete med dem har jag ett rabatterbjudande som ger dig 25% rabatt på hela sortimentet inklusive varumärken & möbler.
Rabattkod att använda är 365412

Överkast i ekologisk bomull

Handvävd ryamatta 200×300

Påslakanset i satin med sidenlook

Mönstrat påslakanset ekologisk bomull (REA)

En sängkappa som gör sängen mera dressad

Duk i ekologisk bomull finns även i grönt

Kökshandduk/förkläde Polly

Kökshanddukar av lin och bomull finns i fler kulörer

Prydnadskudde med bubblig struktur

Avlång kudde Celina av ekologisk bomull

Frottéhanddukar som säljs i 6-delar

Vill du veta mer om Ellos satsning för en hållbar framtid så läs gärna HÄR

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *