Blogghem till salu

av | sep 1, 2017 | Bloggkärlek, Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag vill jag gärna tipsa Dig om ett fint blogghem som är till salu just nu, och det är inget mindre än bloggvännen Sofie, mera känd som Room By Sofie och hennes familj som säljer deras 20-tals villa i Lund eftersom de ska bygga ett sprillans nytt hus.

Bilderna talar ju sitt tydliga språk och sist kan man ana sig till att det är en duktig stylist som bor på Odinvägen 1 (ett litet tag till) i denna fina bostad som nu saluförs av Bjurfors

Det här var bara ett litet axplock av alla bilder som visar husets alla vinklar och vår och dessutom finns det en liten uthyrningslägenhet och en liten studio, så det finns massor med bilder att spana in via mäklarbeskrivningen hos Bjurfors.

*Mäklarbilder Bjurfors
Styling Sofie Börjesson
Fotograf Emilia Ahlgren

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *