Radisson Blu Strand, Cervera, köttbullar och Ypperlig

Hej onsdag och härligt att vara i Stockholm igen!
Du som följer mig via instagram har nog ganska full koll på vad jag har haft för mig sedan vi kom hit i måndags kväll, men för er andra så kommer det här inlägget som en snabbresumé!

Den här gången bor vi på Radisson Blu Strand som ligger mitt i stan precis vid Nybrokajen, ja bättre location än så går knappast att hitta.
Hotellet genomgår just nu en enorm förvandling och kommer att gå ur askan i in i elden som ett fullfjädrat designhotell, av det att tolka som jag har sett så här långt.
Jag gör ett samarbete med Radisson Blu nu under veckan, så jag kommer att återkomma i ärendet och visa bilder från hotellets renoverade utrymmen, det hoppas jag att du ska tycka är spännande.
Som en teaser kan jag nämna att i vår rum finns en av mina absoluta drömlampor, ja bara en sån sak gör ju att man trivs lite extra.

Första punkten på gårdagens agenda var ju lanseringen av julservisen Christmas Moments, ett samarbete mellan Fyrklövern och Maria Montazami, och det har jag ju redan visat i ett eget inlägg som du hittar HÄR

Därefter var jag och kikade på pressvisningen för Cervera som även de ville visa upp deras nyheter nu hösten 2017.
Där spanade jag in rustik keramik och produkter med hantverkskänsla samt även den omtyckta ljuslyktan Design With Light från Holmegaard som nu kommer i en grå variant.

En snabb vända tillbaka till hotellet för lunch, och finns det köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré på menyn så är det taget!
Det här var dessutom en av de godaste luncherna som jag har ätit på riktigt länge, 10/10 från mig!

Och sen var det äntligen dags för pressvisningen av IKEA Ypperlig som har försäljningsstart i oktober.

Visningen hölls i Gustavsberg på Artipelag och det var ett härligt val av location tycker jag, inte minst eftersom det var grymt bra ljus att ta bilder i.

Trendkulörerna grönt och vinrött stod i centrum precis som naturträ och betong som kuliss och själva utställningen var stylad av duktiga Pella Hedeby.
Själva produkterna har jag ju visat tidigare via IKEA’s pressbilder och vill du kika på dem igen så hittar du dem HÄR.

Fler biler kommer senare!

1 reaktion på “Radisson Blu Strand, Cervera, köttbullar och Ypperlig”

  • Drömhus Helena skriver:

    Snygging! Flawless som alltid <3 Kommer till Sthlm och Formex imorgon, kanske springer vi på varandra en kortis, vi brukar ju göra det, hahaha!
    Ska du på Laurinska imorgon kväll?

    Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.