Regn i Turkiet

I eftermiddags när vi var nere på stranden här på Lux Resort Bodrum så tornade plötsligt molnen upp sig på himlen och kort därefter bröt ett riktigt asiatiskt regn loss.
Man blev ju lite snopen för visst är det ovanligt med regn här i Turkiet på sommaren, men vi tog oss upp till restaurangen istället och åt lite dessert, det får man lov när det regnar!

Hotellet tillverkar sin egen glass och frozen yoghurt som är ibland den godaste glassen som jag har smakat, ja kanske inte riktigt i samma klass som Dolce Sicilia i Malmö, men snudd på!
Min favorit är mintglassen, jag älskar mintglass så finns det så väljer jag alltid det, och denna som syns i bild är helt magiskt god.

Regnet försvann lika snabbt som det kom så när glassen var uppäten kunde vi fortsätta att bada, ja livet på en pinne när man har semester, äta ,sola och bada.
Repeat!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

2 reaktioner på “Regn i Turkiet”

  • Yvonne skriver:

    Hej Anette! Vore kul att läsa lite om dej, som står bakom denna blogg.Hur länge har du haft denna blogg? Är det ett heltidsjobb? Vad jobbade du med innan? Ja,lite så är vi nog många som undrar.Ha en fortsatt bra semester!

  • Nini Tjäder skriver:

    Inte helt ovanligt faktiskt med regn i Turkiet eller de trakterna vid den här tiden på året. Jag har upplevt det både i Grekland, Turkiet och Israel. Just vid den här tiden på året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.