LUX Bodrum with a view

Ikväll tänkte jag visa dig det där blågrå ljuset som jag nämnde i mitt tidigare inlägg och även själva hotellets inredningsstil som känns väldigt avskalad och nordiskt stram med fina inredningsdetaljer här och var.
LUX Resort Bodrum ligger som sagt uppe på en höjd och består dels av huvudbyggnaden med “vanliga rum & sviter” och i terrängen nedanför ner mot stranden till, ligger flotta designvillor med pooler som man dels kan äga (med full service fr hotellet) eller hyra istället för rum/svit.

Eames Birds från Vitra, ja även i Turkiet kan man spana in snygga inredningsdetaljer och snygg hotelldesign!
Och på tal om hotelldesign så är det en privatperson och hans familj som har byggt och äger hela hotellet (men ingår i LUX Resorts) och har även byggt en helt enorm villa där de ska ha deras egen semesterbostad.
Egentligen är ägaren plastikkirurg med 4 egna sjukhus/mottagningar i Istanbul och anledningen till att jag vet så mycket om detta haha, är att vi träffat honom och fått en privat tur runt på hotellet och fått kolla lite “behind the scenes” och bla spanat in en gigantisk villa som ligger helt avskiljt från resterande och som går att hyra för 50.000 kr/natt.
Helt galet.

Ja, så där ser det alltså ut i själva lobbyn där öven LUX Café finns placerat, riktigt fint,rent och snyggt överallt och den bästa servicen man kan tänka sig.
Riktigt LUXigt kan man säga om man vill vara lite fyndig, och ja vi trivs så bra här att vi inte riktigt vill lämna om några dagar, så eventuellt stannar vi kvar.
Vi flyger nämligen inte hem förrän den 16:e och har inget hotell bestämt ännu, utan tar dagarna lite som de kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.