Happy LUX Beachday

Idag blir det inget Happy Friday tjut ifrån mig utan istället ett Happy Beachday!
Och som du kanske ser så är vi nu på ny location, och faktiskt ny i mer en än bemärkelse, eftersom LUX Resort Bodrum bara har varit öppet i lite mer än en månad.
Sprillans nytt och fint och här trivs vi redan som fisken i vattnet, fattas bara annat!

Själva hotellet ligger uppe på en höjd med magiskt fin utsikt över havet och nedanför ligger hotellets privata strand, badbryggor, beach club med DJ som spelar hela dagen och en bar/restaurang.
Här har vi spenderat hela dagen, mestadels i vattnet eftersom det är otroligt varmt, men det är inget som vi klagar på efter tidernas uslaste sommar hemma i Sverige.

Vi åt även lunch i skuggan och jag valde en Fish Burger som var magiskt god, ja är du nyfiken på hur det såg ut när jag frossade så kolla HÄR.
Vi ska vara här ett tag till så den rätten kommer jag garanterat att välja igen och så även deras hemmagjorda miniglas som jag inte tänker avslöja antalet som jag redan hunnit med.

Ja det var några bilder från vår stranddag, bilder tagna med mobilkameran eftersom mitt nya objektiv inte kommit fram ännu, men jag hoppas att det duger så länge så återkommer jag förhoppningsvis med bättre bilder från LUX Resort Bodrum lite senare.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.