En kik på höstens mode

av | aug 3, 2017 | Mode, Trendspanat

Det här är för allt i världen ingen modeblogg, men inredning och mode brukar ju inspirera varandra så det kan väl vara kul att kika lite på vilka modetrender som vi ser nu till hösten 2017.
Och förlåt om jag tjatar om hösten gång på gång redan nu, men det gäller ju att ligga steget före när man ska tipsa om det som komma skall.
Här nedan har jag satt ihop ett collage som innehåller lite av det som man kan spana in lite extra om man vill uppdatera höstgarderoben och vara en smula trendig.
Satsa på fuskpäls gärna i oväntad kulör, djurprint som tex leopard, prickigt i massor, roliga detaljer på kläder och skor, höga stövlar som hasar ner litegrann och gärna i kombination med en lång bo-ho-chic klänning.
Stora örhänge, fuskpälsdetaljer på skor och väskor och inte minst kamelbrunt (70-tals brunt) i massor precis som sammet och velour.
Soft soft baby!

*Inlägget innehåller annons länkar i samarbete med Ellos som just nu lämnar 25% rabatt på ett helt köp både när det gäller inredning och mode (även varumärke och möbler) med rabattkoden 365405 som gäller veckan ut.

Prickig maxiklänning av återvunnet material (bra miljöval)

Sweatshirt med fågel By Malina

Slip-in-loafers med roliga detaljer

Leo Jacket från Vila

Bälte leopard skinnimitation

Statement örhänge, dessa från Dyrberg & Kern

Klocka Lambretta

Bomberjacka av kamelbrun fuskpäls från Tiger of Sweden

Knähöga stövlar är höstens stora trend och gärna lite nedhasade

Figurnära brun kjol Tiger of Sweden

Sneakers från  Billi Bi med fuskpälsdetalj

Grå sweatshirt med fläckprint

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *