Färgchefens fina sommarhus

av | aug 4, 2017 | Inredning & Inspiration

Du som har följt min blogg ett tag har nog fått ett hum om vad jag personligen gillar, och ibland mina favoriter hittar vi färgvarumärket Jotun Lady.
Jotun Lady har använts flitigt hemma hos oss de senaste åren, ja vi har målat både väggar och möbler bla i sovrummet, vardagsrummet och nu senast i badrummet där vi använde nyheten Lady Aqua.
Och nu när jag fick syn på det fina hemma-hos-reportaget som gjorts hos Jotun Lady’s egen färgchef Lisbeth Larsen i hennes sommarhus, eller hytte som man säger på norsk, så kände jag att det var något som jag vill visa för Dig!
Ja, se bara här så fint!

Vill du veta mer om de olika kulörerna (förutom själva baskulören som är LADY 10679 Washed Linen) som Lisbeth’s fina sommarhem är målat med, så skynda vidare till Jotun Lady’s inspirationsblogg där hittar du all info.

Ha en fin fredag!

Fotograf: Per Erik Jæger
Styling: Siv Brenne

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Formex – Jotun Lady 2018

    […] Jag tog de här bilderna samtidigt som jag lyssnade på karismatiska Lisbeth Larsen som är färgchef på Lady Jotun , jag önskar att ni alla kunde ta del av hennes föredrag för mer underhållande och inspirerande personlighet får man leta efter! För inte så länge sedan visade jag bilder från Lisbeth’s sommarhus som målats  med Lady Jotun från golv till tak och vill du kika på det inlägget igen så hittar du det HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *