Färgchefens fina sommarhus

Du som har följt min blogg ett tag har nog fått ett hum om vad jag personligen gillar, och ibland mina favoriter hittar vi färgvarumärket Jotun Lady.
Jotun Lady har använts flitigt hemma hos oss de senaste åren, ja vi har målat både väggar och möbler bla i sovrummet, vardagsrummet och nu senast i badrummet där vi använde nyheten Lady Aqua.
Och nu när jag fick syn på det fina hemma-hos-reportaget som gjorts hos Jotun Lady’s egen färgchef Lisbeth Larsen i hennes sommarhus, eller hytte som man säger på norsk, så kände jag att det var något som jag vill visa för Dig!
Ja, se bara här så fint!

Vill du veta mer om de olika kulörerna (förutom själva baskulören som är LADY 10679 Washed Linen) som Lisbeth’s fina sommarhem är målat med, så skynda vidare till Jotun Lady’s inspirationsblogg där hittar du all info.

Ha en fin fredag!

Fotograf: Per Erik Jæger
Styling: Siv Brenne

1 reaktion på “Färgchefens fina sommarhus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.