Happy Friday

 

Ja det kan man väl verkligen säga att det är av väldigt många anledningar, inte minst underbart väder med strålande sol och bad dagen lång gör ju sitt titt det hela.
Som du ser så har vi ny flyttat från djungeln i Ubud till kustnära Manggis där det även där finns en Alila resort, så där håller vi till just nu.
Också fick jag ett erbjudande idag som jag inte riktigt kunde motstå och tog därför ett lite crazy beslut.

Djupt korallröd bikini och scarf som tjänstgör som sarong

HÄRIFRÅN

Vi skulle egentligen ha flugit hem på tisdag natt men bokade om våra biljetter idag så vi stannar till på fredag istället och i samband med ombokningen blev vi även uppgraderade till business av Qatar som vi flyger med.
Hur härligt? Inte minst eftersom vi flyger 9+6 timmar.
Anledningen till att vi valde att stanna längre är att vi ska till ännu ett ställe nu när vi är här, där vi ska bo i en villa mitt ute i ingenstans med butler och egen kock som enda sällskap.
Visst låter det spännande?

Ja, det är vad som hänt under min fredag så här långt, ikväll är vi bjudna på 6-rätter middag av hotellchefen här på Alila Manggis, det är därför som de satt upp vimplarna där ner vid strandkanten, tror jag.
Inga fredagsblommor har jag dock förutom den lilla avfallna som jag håller i handen, men det kompenserar ju allt annat just nu.

Ha en fortsatt fin fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.