Singoalla

av | maj 25, 2017 | Mode, Resor

Sista kvällen på Alila Ubud tog jag på mig min nya röda klänning med singoallaskärning, något som verkligen är hett nu i sommar både när det gäller toppar, blusar och klänningar.
Klänningen hittade jag på Kappahl precis innan vi for, ja jag hittade en hel del annat där också bla mina sköna jeans som jag hade på mig när vi reste.
Jag tycker verkligen att deras sortiment har höjt sig rejält den senaste tiden, tokmycket fint att shoppa just nu både till kvinnor och barn, och jag vet att det kommer ännu fler godbitar till hösten.

Modellen är helt vid, men jag som är lite kort i rocken behöver alltid midja så därför använde jag mig av en scarf i matchande kulör för att fixa det hela.

Tänk om man kunde baxa med sig allt fint som finns här i resväskan när det är dags att åka hem.
Krukor, korgar, textilier, antika masker och andra prydnadsföremål som dessutom bara kostar en bråkdel av de skulle kosta på fina gatan hemma.

Mina gamla sandaletter med kilklack från Louis Vuitton hänger alltid med i packningen när det är sommar, och på fossingarna skymtar du även senaste lacket från Dior som heter 575 Wonderland.
Kanske sommarens finaste, bara namnet är ju underbart!

*Inlägget innehåller sponsrade plagg från Kappahl.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *