Industrigatan 2 blir veckans Hemnet-span

Jag har ett litet Hemnet-span till dig även denna veckan fastän jag befinner mig på Bali just nu.
Teknikens under, ja tänk att man idag kan vara uppkopplad vart man än befinner sig och ha koll på vad som sker ala minute även på hemmaplan, om man vill.
Vill du inte alls hänga med mig på Bali utan endast kolla in inredningsrelaterade bloggposter så klicka på INREDNINGSNYHETER
Bostaden har adressen Industrigatan 2, och adressen anknyter även till själv byggnaden som är en ombyggd gammal industrilokal och bostadsprojektet heter Chokladfabriken

Fint att kombinera rostfritt och vitt, och just vitt och grått är ju det som är den sobra röda linjen som går genom hela bostaden utan att för den sakens skull kännas tråkigt.
Med en sådan neutral och avskalad bas att utgå ifrån är det alltid enkelt att addera en accentkulör eller två med hjälp av tex decokuddar, gardiner, inredningsdetaljer osv.
Adderar man däremot svart så får bostads ett mera grafiskt uttryck, ja du är säkert med mig.

Så fint med ett grönskade litet rum med trägolv, det bryter verkligen av mot det övriga gråvita och blir som en liten oas eller kanske kan man kalla det ett minimini orangeri?

Vill du veta mer om den här bostaden som har stylats av Josefin Hååg, så skynda vidare till Fantastic Frank som saluför objektet.

*Mäklarbilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.