Verisure – det smarta hemlarmet

Mitt hem är min borg och min trygga plats i livet, ja så känner nog de allra flesta av oss från slott till koja, och visst vill vi vara rädda om vår bostad, vår familj och våra ägodelar.
Vi försöker att försäkra oss på alla möjliga sätt så att vi kan känna oss trygga både när vi hemma, när vi är på arbetet, i skolan, sommarhuset eller kanske ute och reser.
Säkert känner du någon som har hemlarm, ja du kanske helt enkelt också har varit smart och installerat ett sådant?
Som du kanske redan har anat så vill jag idag tipsa dig som läser min blogg om Verisure, tidigare Securitas Direkt som nu bytt namn och är ett av de mest installerade hemlarmen i Sverige med riktigt många smarta funktioner för dig och din familj.
Med hjälp av Verisure hemlarm och Verisure App kan du ha full koll på vad som sker i din bostad även när du inte är på plats, du kan larma av och på via din mobiltelefon, tända och släcka belysningen, läsa av temperaturen och inte minst bli varna om brandlarmet går igång.
Ja, som du förstår så skyddar det här smarta hemlarmet som man kan istallera såväl i större villor som i mindre lägenheter, inte benbart mot inbrottstjuvar utan även mot andra otrevligheter som kan dyka upp när olyckan väl är framme.
Vill du veta mer om Verisure Hemlarm så hittar du all information på deras hemsida.

7 reaktioner på “Verisure – det smarta hemlarmet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.