Tävla och vinn med GORE-TEX® (reklam)

av | maj 24, 2017 | Annons

Förtaget GORE-TEX® känner du säkert till, de har tillverkar högklassiga skyddskläder för både män och kvinnor som tål väder och vind och älskas av seglare, utelivs- sport och äventyrsentusiaster sedan 1959, och finns över hela världen.
Just nu har de en dunderbra tävling där man kan vara med och slåss om riktigt fina priser där deras funktionsplagg kommer väl till användning.
Jag som älskar att fotografera och gärna vill lära mig mycket mer, föll såklart för en av flera fina vinster som är en kurs i utomhusfotografering i Skottland.
En 4 dagarsresa med fotokurs som dessutom hålls i Skottland, där jag aldrig har varit tidigare, det låter mycket lockande för mig, och i vinsten ingår även ett kit med GORE-TEX® kläder så att man kan vara fullt koncentrerad på fotograferingen oavsett vilket väder det är, resa, boende och mat under vistelsen.
Är man dock inte lika intresserad av fotografering som jag är, men ändå vill kamma hem en vinst där skyddskläderna sätts på prov så fins det även en resa till Island och festival-resa till England att tävla om.
Vill du spana in hur produkterna som vi talar om klarar sig när vädret inte visar sig från sin bästa sida, ja då kan du kika på videon här nedan och där hittar du även länken till själva tävlingssidan.
Eller rättare sagt, det finns inget dåligt väder så länge man har GORE-TEX® kläder.

*Inlägget är skrivet i samarbete med GORE-TEX®

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *