Todays Office + benefits

Dagens kontor, och nu är det fullt upp med både det ena och det andra minsann samtidigt som tankarna svävar iväg lite i helt andra banor kan jag avslöja, jag längtar efter att komma iväg på en resa som skjutits upp både en och två gånger redan.
Men jag klagar inte det minsta, jag har ju bästa sällskapet, bortskämda till tusan men fint ska fint ha så vad gör de att de fullkomligt mosar mattes finaste kuddar, hrm hm…
Och eftersom det är Chokladbollens Dag i dag så skämde jag bort mig själv också en smula, det kan man ju unna sig tänker jag.

Kram

2 reaktioner på “Todays Office + benefits”

 • Sofia skriver:

  Vilka fina kuddar! Vart kommer de ifrån? 😊

  • Inredningshjälpen skriver:

   Den stora sammetskudden kommer från Dirty Linen, linnekudden som Affe ligger på är från Himla och serien Hannelin, den lilla rosa kudden som August ligger på kommer från Svenskt Tenn och kuddar från Nina Kullberg syns också i bild.

   Mvh Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.