Skapa förändring med textilier

av | maj 10, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen, Inredningshjälpen tipsar!

Idag blinkade lampan för minneskortet på kameran ilsket rött och då var det bara att ta tag i saken, och då upptäckte jag att det fanns bilder där som jag helt glömt bort att jag tagit.
Det var nog för en vecka sedan eller kanske två, som jag testade att addera några gröna decokuddar till den annars unisont vita/rosa församlingen, och ja vips så fick soffan en liten annan look.
Jag har påpekat det flera gånger förut, men det är så förbaskat enkelt och reraltivt billigt att skapa förändring med hjälp av lite nya textilier.
Utgår man ifrån en annars ganska så lugn och neutral bas, så kan man ändra accentfärger lite efter hand som humöret, trenderna och årstiderna svänger.
Det behöver inte vara alls mycket, det räcker som sagt med några nya kuddar, kanske en uppsättning nya gardiner eller en duk till matbordet?

Mina två gröna sammetskuddar är inga nyheter utan kuddar som jag sparat i gömmorna några år, den ena är från Mimou och den andra från Designers Guild.
Den som spar han har!

Vill du skapa förändring med nya textilier hemma hos dig så kan du passa på just nu när Ellos lämnar 20% på samtliga textilier i deras sortiment (inklusive varumärken) när du anger rabattkoden: 355736 (Giltigt t.o.m. 18. maj 2017/max ett köp per kund).

Kram

*Inlägget innehåller Adlinks

*Nybeställning på hemtextil på Ellos. Max 1 gång/kund.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor
märkta med ”Design by”. Odd Molly Home är undantaget rabatten.

2 Kommentarer

 1. Tove Palm

  Jättefint alltihopa! Vart är soffborden ifrån? Kombinationen var fantastisk

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Det är Per Öberg bordet från Svenskt Tenn

  Mvh Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *