Åhléns i samarbete med Carin Wester

av | maj 12, 2017 | Mode, Veckans Inredningsnyheter

Den här veckan hopar sig modenyheterna här i bloggen, jag hoppas det går bra med lite sådana nyheter som omväxling till allt det andra som allt som oftats är inredningsrelaterat.
I början av veckan berättade jag om Fahrmans X Ellos, och nu är det ett nytt designsamarbete hos Åhléns som jag tänkte berätta om.

Den 16 augusti släpps nämligen den första kollektionen från Åhléns exklusiva samarbete med modeskaparen Carin Wester, kollektionen omfattar kläder, accessoarer och väskor och är den första i raden av återkommande vår- och höstkollektioner som endast kommer att finnas tillgängligt på Åhléns.

Kollektionen byggs med tydliga signaturplagg och säsongsvariationer, men också med plagg av vardagligare karaktär i återkommande kvaliteter och den omfattar även accessoarer som tex väskor, handskar, mössor, scarfs och keps.
De första produkterna i kollektionen släpps i början av augusti på åhlens.se och finns tillgängliga den 16 augusti på samtliga Åhléns vårhus.

*Pressbilder och pressmeddelande HÄR

1 kommentar

  1. Fredagssvepet 19/17 | Living by W

    […] Åhléns har inlett ett samarbete med Carin Wester som lanseras i butik i augusti. I den första kollektionen är det herrinspirerade linjer med blått, svart och gult. Av bilderna att döma ser det hela mycket bärbart ut – jag tycker bland annat om tröjan på bilden. Det skall bli roligt att se detta i butik när vi åter närmar oss höst. Tipstack till Inredningshjälpen. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *