Soffan i fokus (sponsrat inlägg)

av | maj 11, 2017 | Annons

I väldigt många, för att inte säga alla vardagsrum står soffan ofta i fokus och även hur denna ska placeras så att man har TV:n i blickfånget.
Jag tror nog att du känner igen igen dig lite grann i min beskrivning, för visst är det i mångt och mycket dessa två produkter som styr möbleringen av vardagsrummet även hemma hos Dig?
Min erfarenhet är dessutom att det ofta blir en väldigt längsgående möblering där soffan tar över rummet och känns alldeles för stor och otymplig.
Trenderna pekar dock på en annan typ av möblering, att istället välja en lite mindre soffa som kombineras med andra sittmöbler som fåtöljer, stolar eller kanske en sittpuff eller två.
Jag personligen tycker att det är väldigt trevligt att placera två likadana soffor mittemot varandra istället för en stor soffa, men detta kräver ju så klart ett lite större rum att inreda.
I detta inlägget som jag skriver i samarbete med Trademax som har ett väldigt stort sortiment av soffor, sängar och andra möbler, tänkte jag visa dig exempel på lite mindre soffor som är fina kombinera med andra sittmöbler.
Kolla här nedan så får du se!

Jag startar med en omtyckt Howard-modell klädd i ljusgrå sammet som är det hetaste materialet i inredningsbranschen just nu.
Här en lite mindre soffa samt fåtölj och fotpall som även kan användas som ett litet sidebord om man vill.

Soffor med mjuka bulliga former utan lösa plymåer ser vi komma stort just nu, och här ovan har jag letat fram soffan Osborne som även finns i en större divanmodell om man nu envisas med att stora soffor fortfarande är det som gäller.

Här ovan ser du en rak ganska klassisk soffmodell som fungerar ypperligt om man vill möblera enligt mitt förslag, det vill säga med två soffor som placeras mitt emot varandra.
Vita soffor är ju bara så himla snyggt men lite opraktiskt om man är rädd för fläckar osv, så jag valde en vit för den som är pendantisk och en snygg grön kulör för den som vill ha en lite mera tåligt variant.

Också var jag bara tvungen att ta med den här sammetsfåtöljen och fotpallen som tillhör serien Milo vars soffor jag nyss visade här ovan.
Den här grågröna kulören kommer stort till hösten, så om du vill vara ute i god tid med det som komma skall så slå till redan nu.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Trademax och innehåller produktlänkar.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *