Inredningsbutiker som inspirerar varandra

av | maj 11, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Välkända inredningsbutiken Artilleriet i Göteborg som varit trendsättande för många andra inredningsbutiker runt om i landet, öppnade 2015 en liten filial till den vanliga butiken där man kan shoppa attiraljer till köket och det dukade bordet.
Nyss nämnda koncept tyckte Malmö baserade inredningsbutiken Olsson & Gerthel var en bra idé och öppnade i slutet av 2016 en liknande köksbutik i då nyöppnade Malmö Saluhall.

Olsson & Gerthel i deras tur gjorde under förra året även en uppskattad inspirationskampanj där man fick hälsa på hemma hos deras medarbetare, och nu idag såg jag att Artilleriet inspirerats av detta och gör hemma-hos-reportage kallade Artilleriet At Home.
En lite annan variant av look-a-like, och visst kan det vara kul att inspireras av varandra men samtidigt lite trist tänker jag i en värld där så mycket redan tas efter och görs snarlika kopior av osv.
Vad tycker du?

Bilderna här ovan i mitt inlägg har jag lånat från Artilleriet och deras #artillerietathome där man i första vändan bjuder på inspiration från Lisa Robertz hem som faller mig personligen mycket väl i smaken.
Så himla fint!

*Bilder lånade från Artilleriet

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *