IKEA – Let’s Make Room For Life

av | apr 8, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Den här veckan har nyhetsflödet när det gäller design och inredning varit koncentrerat kring Milan Design Week och Salone del Mobile 2017.
IKEA var som jag berättat tidigare, på plats med en stor utställning med namnet IKEA Festival där man bland annat visat upp samarbetet med Tom Dixon och Hay, ett samarbete med Faye Toogood och även duktiga Livet Hemma redaktionen hade gjort olika inspirerande rum under parollen Let’s Make Room For Life uppdelat i ”Room for Creation”, ”Compact living”, ”Room for Harmony” och ”Room for Growing”.

Bilder från ”Compact living” och ”Room for Harmony” stylade av Pella Hedeby som jag har lånat bilderna här i mitt inlägg av.
Pella hade använts sig av rottingmöblerna i kollektionen Stockholm 2017 som kom ut till försäljning nu i veckan.

Bilderna ovan visar glimtar från Anna Lenskog Belfrage’s tolkningar av ”Room for Creation” och ”Room for Growing”, och här ser vi bland annat den nya soffan i sammet som även den ingår i Stockholm 2017.
Samtliga bilder är tagna av Ragnar Omarsson för Livet Hemma.

Är du nyfiken på vad IKEA hade för sig mer i detalj i Milano nu i veckan, så finns det massor med artiklar, filmklipp och bilder via IKEA Today

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » IKEA sneak peek ODGER

    […] gjord av det duktiga teamet som jobbar med Livet Hemma. Fyra inspirerande rum på temat ”Make Room for Life”, och som du kanske minns så visade jag lite fina bilder därifrån för inte alls särkilt lände […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *