IKEA Stockholm 2017 på plats i Stockholm

av | feb 8, 2017 | Design, Stockholm Design Week 2017

image

Jag har ju visat produkterna som kommer i kolektionen IKEA Stockholm 2017 här i här i bloggen redan, men idag var jag och upplevde kollektionen på plats i Stockholm under en presslunch på Fotografiska.
På plats var även flera av kollektionens formgivare som berättade lite närmare om produkterna, och jag har lagt upp en hel del glimtar på min instastories, så kika gärna där om du har lust!
I samband med pressvisningen idag släpptes även nya fina pressbilder som visar kollektionen,  och en del av de bilderna kommer här!

image

Sammetssoffan med väl tilltaget djup och många decokuddar bär vibbar från min drömsoffa, nämligen Svenskt Tenn’s Liljevalchs soffa.
Soffan kommer i rött, blått och mörkgrått och så även de små sammetspuffarna.
Båda kommer med ganska stor säkerhet att göra stor  succé!

image

image

Lampan som syns här ovan kommer både som bordslampa och golvlampa, och det här är nog en av IKEA’s finaste lampor någonsin, tycker jag.

image

image

image

Även den generöst tilltagna loungestolen, skåpet och bänken/bordet med fint flätad rotting är riktigt fina, och kommer att bli hett eftertraktade när de kommer ut i butik i april, närmare bestämt den 7/4 är det dags för säljstart.

image

image

Tyvärr är ju kollektionens kulörer inte helt i min personliga smak, så det lär inte bli några större inköp för min del, men det representerar inte den breda massan, IKEA Stockholm 2017 doftar succé långa vägar!
Mer info om kollektionen hittar du tex en film om kollektionen HÄR

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen: Ännu en pressdag på stan under Stockholm Design Week 2017

  […] man kan nog säga att alla var där för att äta sallad och kolla in framförallt unisont hyllade IKEA Stockholm 2017 som jag visade pressbilderna för igår. Jag knäppte även några egna bilder av dessa produkter […]

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Sika Design lanserar Charlottenborg

  […] Möbler av rotting ser vi ju en hel del av just nu, ett omtyckt möbelmaterial som tex IKEA och Granit presenterat fina nyheter med nu i […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Sika Design lanserar Charlottenborg

  […] Möbler av rotting ser vi ju en hel del av just nu, ett omtyckt möbelmaterial som tex IKEA och Granit presenterat fina nyheter med nu i […]

  Svara
 4. Inredningshjälpen » IKEA – Let’s Make Room For Life

  […] lånat bilderna här i mitt inlägg av. Pella hade använts sig av rottingmöblerna i kollektionen Stockholm 2017 som kom ut till försäljning nu i […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *