Bloggmiddag EKPR AW17

av | apr 6, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

I skrivande stund befinner jag mig i Stockholm, och en av anledningarna till detta är att Madeleine och hennes duktiga team som bildar EKPR, ännu en gång hade bjudit in till en trevlig bloggmiddag igår kväll.
Moderator för kvällen var Andrea Brodin som höll samman kvällen på ett mycket trevligt sätt.
Jag passade på att knäppa en bild på det vackert dukade bordet innan det var dags för oss att sätta oss ned för att avnjuta en god middag från Pom & Flora

Det dukade bordet var vackert komponerat med porslin från Fyrklövern och textilier från Himla.
Du som följer blogger känner säkert igen den somriga servisen Royal Garden , det var ju inte alls länge sedan som jag var på pressvisning för denna hos Lars Wallin.

Och så var det såklart superkul att träffa massor med härliga och inspirerande vänner och kollegor i branschen, vid mitt bord satt bla Stefan , Maria och Daniella som har tagit de två bilderna här ovan.

Vi fick såklart även kika på en massa fina nyheter som kommer AW17, och jag behöver nog inte tillägga att det kommer massor med grönt i alla nyanser till hösten.
Sammetskudden här ovan har funnits hos Dirty Linen sedan tidigare men nu kommer den alltså i en fin grön kulör, så himla fin!

På plats var även representanter från en rad olika varumärken, Caroline Ek Design som har så fina saker,Kappahl ochs deras nya designchef, belysningsföretaget Watt & Veke, Dixie och Alix The Label som alla finns hos EKPR.
De berättade lite om hur de går till väga när de tar fram nya produkter, var de hämtar inspiration osv och det var riktig kul och lärorikt att få höra dem berätta om detta.
Efter middagen tog jag en promenad till hotellet som EKPR hade bokat in mig på, och inte vilket hotell som helst utan ett av de hetaste i Stockholm just nu, men det tar vi i ett annat inlägg!

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Himla AW17

    […] som kommer hos hemtextilföretaget Himla till hösten, under den trevliga bloggmiddagen hos pr-byrån EKPR. Mina bilder i kvällsljus gör inte de vackra textilierna någon rättvisa, så här kommer ett […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *