Första dagen av Stockholm Design Week

av | feb 6, 2017 | Design, Stockholm Design Week 2017

Hallå hallå från denna buzy bloggerska som avverkat åtminstone ena halvan av första dagen av Stockholm Design Week!
Nu återstår kvällspasset med mingel på Elle Decoration Swedish Design Awards 2017 och även Årets RUM, om det går enligt planerna.

IMG_4086

3D7A2437

Idag har jag bland annat hunnit med en presslunch som hölls av Photowall som presenterade deras nya samarbete med Andreas Engesvik.
En tapetkollektion med tre mönster och ett fåtal färgställningar som enligt Andreas egen beskrivning kan passa fint i ett barnrum eller varför inte i sommarstugan?
Tre fina miljöer stylade av superduktiga Anna-Leena visade de nya tapeterna.

IMG_4087

IMG_4090

IMG_4085

image

3D7A2476

IMG_4091

IMG_4088

Därefter väntade en pressvisning där Fogia visade deras nyheter 2017 med nya fina soffan Jord och limiterade Murano vasen Luft båda designade av Luca Nichetto, en puff inspirerad av en vallmo som Nina Jobs formgivit, ännu en soffa designad av Andreas Engesvik, med flera andra jättefina nyheter som jag tänkte presentera lite mer noggrant lmed ”riktiga bilder” lite senare, för nu har jag nämligen inte tillräckligt med tid….

IMG_4089

3D7A2487

3D7A2486

Jag hann även med pressvisningen för Smaller Objects, Claesson Koivisto Rune’s eget varumärke med fina och roliga inredningsaccessoarer.
En bra start på Stockholms Design Week, och fortsättning följer!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Nadia Kaplan

  So pretty. Sounds like some great fist days 🙂

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Luca Nichetto + Murano

  […] har ju redan visat hans soffa med namnet Jord samt vaserna Luft som han designat för Fogia men de kommer med även här på ett hörn. Anledningen är att vaserna […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Fåglar och fjärilar på tapeten hos Photowall

  […] Photowall,var tapeter jag visat flitigt här hos mig, ja senast det begav sig var när samarbetet med Andreas Engesvik presenterades. De utökar nu deras redan inledda samarbete med konstnären och illustratören […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *