Att påminna om att erbjudandet snart löper ut

86-3347_M0013352_Fu

Jag tipsade ju häromdagen om en superbra rabattkod som ger 20% på ett helt köp, och som även gäller för varumärken och möbler, och nu ikväll tänkte jag bara påminna dig om att erbjudandet snart löper ut, fram till midnatt har du på dig.

Här ovan ser du två av många fina vårnyheter hos Ellos, bäddsetet som ingår i Ellos Conscious Choice hittar du HÄR (finns även i svart), och den fina rullvagnen i mässing och marmor som funkar fint som sängbord hittar du HÄR

*Villkor:
Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, möbler, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-02-06.Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX och Odd Molly home är undantaget rabatten.
Reservation för eventuella tryckfel.

*Markerade länkar är Adlinks i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.