WERA Stockholm lanserar skönhetsserie

av | dec 16, 2016 | Design, Okategoriserade

wera_stockholm_beauty_s11_061_01_mid-res_low

Åhléns eget varumärke WERA Stockholm med lite lyxigare produkter av högre kvalitet om man jämför med det vanliga sortimentet, lanserar i mars 2017 en helt ny skönhetsserie med produkter för både kropp och välbefinnande.
Dofterna i serien som innehåller parfym, shower gel, body lotion, handtvål, handlotion samt doftljus är framtagna i samarbete med dofthuset Givaudan i Paris.
De tre exklusiva dofterna för Eau de Toilette, shower gel och body lotion har skapats av Givandauns parfymör Nisrine Grillie.
De har en tydlig koppling till mode och design då varje doft är en tolkning av ett material, som återfinns i WERA Stockholms kollektion, och känslan av att bära det.

wera_stockholm_beauty_s04_431_01_mid-res_low

Jag personligen tycker att seriens kulörschema i ljusa nyanser från vitt till beige och svagt aprikosrosa känns väldigt trendigt om vi ska titta på hur det kommer att se ut under nästa år, som att landa i ett hav av vaniljvisp, fudge och maräng….

wera_stockholm_beauty_s10_106_01_mid-res_low

wera_stockholm_beauty_s08_080_01_mid-res_low

wera_stockholm_beauty_s05_245_01_mid-res_low

”Den första doften är byggd kring tanken på linne, den heter också Cologne Linen. Jag ser den som doftgarderobens vita t-shirt, en lättburen cologne med en mjuk fräschhet som du kan använda varje dag. Wood Cashmere är den lyxigt sofistikerade stickade tröjan i pudriga nude-färger och Frangipani Silk är garderobens vackra klänning av finaste siden. En doft som får dig att känna dig extra snygg och på festhumör” säger Nisrine Grillie.

wera_stockholm_beauty_s07_144_01_mid-res_low

wera_stockholm_beauty_s09_130_01_mid-res_low

I de väldoftande produkterna för kroppen har stor vikt lagts vid att noggrant välja ut naturligt vårdande och återfuktande ingredienser, som aminosyror från kashmirull och silke samt linfröolja rik på vitamin E. Doftljusen är handgjorda och tillverkade i Sverige. De har en unik doftspridning som bygger på den speciella sammansättningen av vegetabiliskt vax i ljusmassan, som är 100% naturlig, helt oblekt och fri från paraffin.

WERA Stockholm skönhetsserie har tagits fram tillsammans med Amazing Brands, som bl.a. ligger bakom doftsuccéerna Zlatan och uppföljaren Suprême. Skönhetsserien finns i alla Åhléns varuhus och på ahlens.se fr.o.m. vecka 10 nästa år.

*pressbilder och utdrag från pressmeddelande från Åhléns

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Rosa inspiration från Åhléns

    […] Och sist men inte minst en bid från den kommande skönhetsserien från WERA Stockholm som jag bloggade om i förra veckan, allt om denna kollektion kan du läsa HÄR. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *