Alfreds tur att dra ut tänder

av | dec 15, 2016 | Design, Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

img_2939

Du som har läst min blogg ett tag minns säkert att lille August var hos veterinären för att göra vid sina tänder och fick då under ganska olustiga former dra ut 22 tänder på en gång.
En ganska så chockartad upplevelse både för honom och mig och förtroendet för Evedensia dit vi gick tidigare blev helt förbrukat, och efter det har vi bytt veterinär från Evedensia till Öresunds Veterinärklinik här i Malmö.
Och idag var det dags för söta Affe att bli sövd för röntgen och dra ut 16 tänder, Malteser har tydligen ofta problem med deras bissingar.
Med den förra omgången färskt i minnet, var jag ganska skakig i morse när vi åkte dit, men det var verkligen en skillnad som natt och dag.
Superfint bemötande, bra information osv om vad som skulle göras och inga som helst oklarheter eller så.
Förutom själva omhändertagandet från start till mål, bara en sån sak att Affe var hyfsat pigg och glad när vi hämtade honom och gick för egen maskin (August fick vi hämta som ett nästintill livlöst paket), så var även kostnaden helt olika.
När August fick sin behandling betalade vi 14.000 kr och idag betalade vi 6.000 kr för samma ingrepp, tänder täcks inte av försäkringen så man måste betala hela beloppet på plats.
Fler borde bli upplysta om hur det går till.
Men viktigaste av allt, Affe mår bra och är bara lite trött och extra kelen nu ikväll.
På bordet ligger förresten en ny präglad anteckningsbok med ett quote av Sofi Fahrman.
Den köpte jag hos Bookbinders Design nu i veckan när vi var i Göteborg, och där hittade jag även den lilla enkla ringen, två nya favoriter.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Sarah

    Åh lilla vännen, vi har fått dra ut tänder på Alice också men inte fullt så många. Ett problem för småhundar? Skönt att det gick bra och att ni mår bra tillsammans ikväll <3

    Kram

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *