Sustainability Thinking

av | dec 17, 2016 | Design, Okategoriserade

aacrucaksjumtw8sydif

Temat för Stockholm Design & Architecture Talks under Stockholm Furniture & Light Fair 2017 blir Sustainability Thinking.
Hållbarhet och miljöfrågor är ju ett viktigt tema ur flera aspekter för hela branschen så att sett blir samtalsämnet under mässans eget forum för debatter, panelsamtal och trendföreläsningar är inte helt oväntat.

”Hållbarhet är fortsatt ett viktigt ämne inom design bland utövare, producenter och konsumenter. Vi kommer att ta upp frågor om allt från livslängd på design och produkter, jämställdhet i branschen till hållbara material, tillverkningsmetoder och hållbar arkitektur” säger Cecilia Nyberg, projektchef för Stockholm Furniture & Light Fair.

Inför mässan 2017 byter Stockholm Design Talks namn till Stockholm Architecture & Design Talks, eftersom ämnesområdet arkitektur nu blir en bärande del av kunskapsprogrammet med aktuella frågor för arkitekter.
Som deltagare och föreläsare kommer vi bland annat att få ta del av Dorte Mandrup, årets Guest of Honour Jaime Hayon , Werner Aisslinger och Universal Design Studios och deras framtidsvisioner, och det kommer även att göras en uppföljning av samtalet 2016 om utveckling av Stockholms arkitektur och stadsbild med bland andra den nya stadsarkitekten i Stockholm, Torleif Falk.

Stockholm Design & Architecture Talks pågår 8-11 februari i mässans kunskapsområde bredvid Designbaren i hall C.

*Bilder och utdrag från pressmeddelande från Stockholm Furniture & Light Fair

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *