Kom snabbt i julstämning!

av | dec 3, 2016 | Affiliate, Jul, Okategoriserade

image

Julen är äntligen här och idag har jag samlat ihop en hela massa härliga produkter som man kan ta till om man snabbt vill fixa härlig julstämning.
Inne hos Ellos Home finns det massor av fina inspirationsbilder och i samarbete med dem har jag nu i helgen dessutom en riktigt bra rabattkod till Dig som du hittar längre ner i inlägget!
Ovan ser vi massor av produkter som tillför värme och hög mysfaktor, eller vad sägs om Pläden Lilly med flätad frans, korthåriga fårskinnet Ella eller en annan variant från Bloomingville, långhåriga fårskinn, härliga fårskinnstofflor, sammetskudden Olea, ljuslyktan Storm och en rund sjögräsmatta som kanske även blir den perfekta julgransmattan?
Under allt det mjuka fluffiga skymtar vi Ellos populära dagbädd, den skulle jag vika ha om jag bara hade plats för den..


Ett fint renskinn hör vintern och julen till tycker jag, fint såväl inne som utomhus och likså när det gäller fårskinnsfällar.
Gillar man att gå all in när det gäller julgran och julpynt så behöver man en snygg julgransfot och fina hängen till granen som tex julgranar, sammetshängen och hjärtan.
Vidare hittar vi en fin
ljuslykta i mässing och blockljus med LED
Julen kan ju få ha sina egna textilier som en del av jultraditionerna, och då passar det fint med röda hissgardiner av linne, knytbandslängder med juldekorationer och kuddar med frans och även en som matchar gardinerna

Erbjudandekod: 345449 ger 30% rabatt på den dyraste varan (inklusive varumärken)

Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, leksaker, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-12-04.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.
Gäller max en gång per kund.

*Inlägget innehåller Adlinks

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *