Julens naturliga gröna

av | dec 2, 2016 | Hemma hos Inredningshjälpen, Jul, Okategoriserade

3d7a9760

Fredag och helgbuketten har bytts ut mot julens naturligt gröna, det bästa med julen om du frågar mig, tätt följt av pepparkakor, lussebullar och Anthon Berg marsipan.
Ja jo, jag är ju lite svag för sötsaker…

fullsizerender

img_2662

Hyacinter, mossa, kottar, långhårigt tallris, ja ungefär det där innehöll påsen när jag kom hem från blombutiken lite längre ner här på gatan där vi bor.
Idag har jag dessutom unnat mig något fint till mig själv och hämtat ut Affe & August julklappar på posten som är de finaste presenterna någonsin, ni ska få se!

img_2660

Också blev det kväll med massor med tända ljus, myskväll i soffan och lite dividerande om vilken serie vi ska kika på härnäst för vi har nog lyckats titta på allt som finns att se inklusive de serier som släpper ett avsnitt per vecka just nu, jag tänker på Designated Survivor, Divorced, The Affair mfl men jag gillar mest när det finns en himla massa avsnitt att kika på som inte tar slut så himla fort, och att se ett avsnitt i veckan känns så himla old fashion, inte sant?
Tipsa gärna om bra serier och var man kan kika på dem, vi har nog alla appar man kan ha, haha!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *