Grymma julkappar från Wonderboo

av | dec 4, 2016 | Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

img_2688

Tidigare i veckan hämtade jag ut ett efterlängtat paket från Wonderboo vars mat jag har gett till hundarna enda sedan ca ett år tillbaka, men det här paketet innehöll inte mat utan istället deras magiskt fina julklappar som de ska få på julafton.
Ja, Alfred & August är ju som mina små barn och jag tar nog hand om dem ungefär på samma sätt, ger dem bra och hälsosam mat, motion, tar dem regelbundet till veterinären, klipper dem på salong, firar deras födelsedagar så självklart ska dem även ha klappar till jul!

img_2687

Så himla fina halsband och koppel designade av designstudion ALTEWAISAOME och tillverkade av svart garvat läder av högsta kvalitet från miljöcertifierade Tärnsjö Garveri, och alla spännen och öglor är i ren mässing.
Produkter som bara kommer att bli vackrare ju mer de används!

3d7a9856

3d7a9866

3d7a9841

Båda killarna gillar som sagt maten skarpt, och nu var de lite malliga när de fick prova sina nya fina halsband minsann, och jag kan bara konstatera att det är två connoisseurer som bor här hemma hos oss.
Endast det bästa är gott nog, inte sant?
Och finns ingenting som gör mig gladare och bättre till mods än att få rå om mina små fyrbenta vänner riktigt ordentligt, och sist men inte minst så kan jag i samarbete med Wonderboo erbjuda Dig hela 20% rabatt på ett helt köp nu i december, när du anger rabattkoden Inredningshjälpen20 (gäller även på matbeställningar såklart)

*Inlägget är skrivet i samarbete med Wonderboo.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *