Kinfolk Copenhagen by Norm Architects

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_0

Norm Architects har nu slutfört sitt arbete med att inreda Kinfolks kontor och showroom i Köpenhamn, ett uppdrag som de utfört med bravur!
Och idag när jag fick se en hel drös med bilder därifrån hos alltid lika uppdaterade sajten Dezeen så kände jag att jag ville visa dem här hos mig.
Minimalistiskt och som en slags cross over mellan japanska och nordiska influenser, inte sant?

 

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_1 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_3 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_hero norm-architects_kinfolk_5_web kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_5

Trender att spana in lite extra är, soffor med sammetstextilier samt även att det nu är hett med dynlösa soffor och fåtöljer, allt i ett stycke med andra ord.
Soffbord i form av podium/kuber utan ben och tillverkade av tex rostfritt stål, spegelglas eller akryl.
Sand och jordfärger, beige, soft pink och gärna i kombination med naturträ.
Om du kikar lite extra noga på bilderna här ovan så ser du vad jag syftar på.

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_8 norm-architects_kinfolk_74_web kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_12 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_15 norm-architects_kinfolk_65_web

Samtliga bilder via Dezeen

Ett kontor som det vi nyss har kikat på skulle åtminstone inte jag ha något emot att spendera mina (många) arbetstimmar i.
Notera även hur effektfullt det blir med några svarta accessoarer som bryter av/väger upp det ljusa pastelliga, ett knep som man kan anamma i alla typer av inredning.

k22_cover-1024x682

Också finns det ett nytt nummer av Kinfolk Magazine Issue 22 med fokus på entreprenörskap och där vi får veta lite mer om designern Stine Goya bla.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 reaktioner på “Kinfolk Copenhagen by Norm Architects”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.