California Dreaming (sponsrad video)

Du som har följt min blogg ett tag vet ju med med all säkerhet att jag älskar att resa och att bo på härliga hotell, ja det är i princip det allra bästa som jag vet.
I år har jag hunnit med en hel del härliga resor, bla till Maldiverna, Paris, Milano, London, Turkiet och Grekland, och om jag får bestämma så vill jag hemskt gärna komma iväg snart igen.
Drömmen vore att flyga iväg, jag älskar att flyga, till Asien eller närmare bestämt till Bali redan nu i december.
Men, när jag kikade på filmen här nedan som jag visar i samarbete med Norwegian Reward, så slog det mig att jag och min man har ju faktiskt aldrig styrt kosan mot USA av någon konstig anledning.
Vi har rest så himla mycket tillsammans under våra 7 år tillsammans, men av någon konstig anledning så har det bara inte blivit av.

Kalifornien!
Där har jag faktiskt varit och närmare bestämt i San Fransisco, men det är 20 år sedan så mina minnen därifrån är inte helt intakta.
Jag var där i ett tappert försök att vara Au Pair vilket inte visade sig vara min grej, men jag minns att det var en grymt spännande upplevelse att komma till USA helt ensam som 19 åring och att allt var helt annorlunda jämfört med hemma i lilla Sverige.
Vi får väl se om det blir en gemensam resa till USA för vår del inom den närmaste framtiden, helt klart är iallafall att det ska resas en hel del framöver om jag får bestämma, och det tror jag att jag får.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Norwegian Reward

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.