Finaste Adventsljusstaken

3d7a9531

Hej söndag, och hjälp vad tiden flyger iväg just nu!
Jag har nog inte riktigt häng med i svängarna, för tidigare idag när jag stolt sa till min man “Så här långt i förväg har jag aldrig varit klar med att fixa årets adventsljusstake!”, så tittade han på mig, så som bara han kan och sa “Det är 1:a Advent nästa söndag”….
Ja, en hel vecka i förväg, det är väl framförhållning, tänker jag?

3d7a9510

Årets Adventsljusstake, bokstavligt talat, är inte bara tidigt fixad, utan den finaste adventssjustaken som jag någonsin har haft!
Jag har tidigare funderat på mässingsljusstakar från andra varumärken, men den här gedigna mässingssjustaken som heter Lucia och kommer från Hilke Collection är minsann ännu finare, en riktig fullträff!
Så fin att den kommer att få bli ett stående inslag, som en del av våra jultraditioner, att plocka fram till advent år efter år här hemma hos oss.

3d7a9535 3d7a9520

Och där skymtar du även min nya fina vas från varumärket Aytm.
Mässings-sockeln som vasen vilar på är separat från glasgloben  vilket gör att man kan ändra öppningens lutning om man tex vill ha den lite till vänster, höger eller mera traditionellt.
Vasen hittar du HÄR

img_2409

Så fin i sin enkelhet att man inte behöver pynta den det allra minsta, det kan liksom få stå vid sidan om och sola sig i glansen från ljusstaken, tycker jag.
Tillverkad av 100% mässing, inte mässings-look-a-like alltså, och kommer fint paketerad och försedd med filttassar undertill, bara en sån sak!

Är du snabb och lägger en beställning redan idag eker imorgon så hinner ljusstaken säkert hem till dig lagom till 1:a Advent, och beställer du senast midnatt imorgon och anger koden: frifrakt så blir det den bästa julkappen i förskott till dig själv!

img_2411 3d7a9456

Med regnet smattrande mot rutorna, och faktiskt så har vi tjuvstartat med glöggen idag, så summerar jag veckan med ett leende på läpparna, inte minst tack vare tjusiga helgblommor och tidernas finaste adventssjustake fixad och klar med en vecka kvar till det är dags att tända första ljuset!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Hilke Indesign och Hilke Collection

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.