Montana Hall Edition

loei7aew0edhxixpmejr

Danska Montana och deras modulsystem som går att kombinera i det oändliga, och som går att få i 42 olika lackfärger, är idag klassiska och välkända för de flesta inrednings- och designintresserade.
Ett bra val när man vill skapa en personlig förvaringslösning till hemmets alla tänkbara utrymmen, och nu på senare tid har Montana även börjat tillverka ”färdiga möbler” som utgår från nyss nämnda system.
Senaste nytt när det gäller de här möblerna är Montana Hall Edition designade av Peter J.Lassen, en ny Montana-serie speciellt framtagen för de unika förvaringsbehov som finns i en hall.

tynvxgry4zivyxobsfar qz91zrsivukhkb9xwf2l

x4jpavwlybkyaa6y0gtv Pressbilder Montana

Hallen är ofta ett svårt utrymme att inreda för att få till det bra så allt som behöver få plats där FÅR plats, och samtidigt kännas inbjudande fint att stiga in i, det är ju trots allt här man får ett första intryck av bostaden.
Montana har enligt pressreleasen analyserat vilka saker som förvaras i en typisk hall,inte så svåranalyserat tänker jag, och därefter skapat ett antal skräddarsydda möbellösningar särskilt lämpade för förvaring av ytterkläder och skor.
Montana Hall Edition innehåller en oval spegel, en vägghängd skomodul, en skobänk för placering på golvet och en sidohängd modul för rockar, med förvaringslådor i carvas för mindre accessoarer.

Samtliga möbler går att få i någon av Montanas 42 olika lackfärger.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 reaktion på “Montana Hall Edition”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.