Ett litet hemma-spa

av | nov 22, 2016 | Design, Okategoriserade

3d7a9544

Jag vet inte hur det är för din del, men den här tiden på året känner jag mig ofta helt håglös, trött och glåmig och försöker därför hitta på alla möjliga knep för att känna mig lite piggare.
Ett av dem är att pyssla om mig själv en stund varje kväll, ta ett varmt bad, fixa ett eget litet hemma-spa med produkter som jag gillar osv.

3d7a9548

Jag tror jag har sagt det massor med gånger redan men hudvårdsprodukterna och make up’en för den delen, från Clinique (adlink) är stående favoriter hos mig.
Här ovan ser du deras Body Scrub (adlink), och för ansiktet 7 Day Scrub (adlink), en ansiktsmask som fick duga eftersom min favoritmask (adlink) tog slut häromdagen, och sist men inte minst en återfuktande kräm som ”slätar ut skönhetsfel” från serien Pep Start (adlink).

3d7a9561

3d7a9563

Sköna badrumstextilier från Himla och en liten ansiktsborste (adlink) av ek från Iris Hantverk (adlink) som man kan använda för en lätt massage och peeling i ansiktet när man rengör, mycket skönt och jag brukar även använda en större borste för hela kroppen.
Också måste jag tipsa om de små tvålarna från samma varumärke, den som syns i bild doftar kardemumma!!

Tipsa mig gärna om dina bästa  uppiggande knep , jag är idel öra!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *