Blossa Hantverksglögg

av | nov 8, 2016 | Inredningshjälpen tipsar!, Jul, Okategoriserade

blossa_hantverksglogg_2

Glögg tillverkaren Blossa har verkligen inte legat på latsidan inför årets stundande glöggtider, i förra veckan visade jag deras nya design och två glöggnyheter, och idag var jag inbjuden till lanseringen av Blossa Hantverksglögg i Stockholm.
Ett glöggmingel som jag tyvärr inte hade möjlighet att närvara vid, men att visa upp den nya glöggen här i bloggen, det fixar jag såklart!

image

”Med Blossa Hantverksglögg vill vi skapa en ny tradition och lyfta vårt stora intresse för gediget hantverk, säger Åsa Strömberg Eng, Senior Brand Manager på Blossa. Blossa ingår i en lång och stolt nordisk hantverkstradition som innefattar en mängd slöjd- och hantverks- discipliner såsom textil, trä, glas och smide. Det vill vi uppmärksamma och i år har vi valt att hylla trähantverket”

Först ut är Blossa Ekologisk Alkoholfri Blåbär & Ingefära 2016 – en hyllning till skogen och nordiskt trähantverk med inspiration hämtad från urskogen inorr.
Glöggen innehåller endast ekologiska råvaror och består av ett vitt vin som varsamt avalkoholiserats och blandats med saften från nordiska blåbär, färsk ingefära och Blossas lagrade kryddblandning.
Glöggen avnjuts varm eller kall och passar även bra i drinkar.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Glöggtider igen

    […] omöjlig att sluta. Som tur är så dricker jag lika gärna alkoholfri glögg, och den ekologiska Hantverksglöggen från Blossa (pressgåva) med smak av blåbär och ingefära är riktigt […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *