Volkswagen Tiguan på väg genom staden (sponsrad video)

av | jun 21, 2016 | Annons, Okategoriserade

Fyra personer som färdas i en bil, nya Volkswagen Tiguan, och deras uppgift är att diskutera staden, dess förvandling och utveckling i detta nu och i framtiden.
Personerna som färdas i bilen är inga mindre än arkitekturjournalisten Mark Isitt, grundaren av Runday Charlotte Karlsson, Fredrik Lindberg VD på Glommen & Lindberg samt sist men inte minst Karolina Keyser som är arkitekt och före detta stadsarkitekt i Stockholm.
Personerna som med lite olika infallsvinklar vet en hel del om Stockholm som stad, dess infrastruktur, byggnader och byggnation både gammalt och nytt, och klart som tusan att det är upplagt för intressanta samtal och kunskapsutbyte under deras bilfärd.
Vid ratten hittar vi passande nog Charlotte Karlsson och det är hon som säkert lotsar sina medpassagerare genom Stockholms innerstad samtidigt som samtalen om infrastruktur, vatten, byggarbetsplatser, den framtida bostaden för den moderna människan rullar på dem emellan.
Riktigt intressanta utbyten tycker jag som hade stor behållning av att kika på filmen som du kan kan kika på här nedan.

Ja visst är det så att en hel del tankar, idéer, helt nya infallsvinklar och samtalsämnen dyker när man man färdas längs vägen både inom städer, mindre orter och genom vacker natur.
Vi åker ofta med bilen genom vårt avlånga land och det finns alltid något att prata om, diskutera osv kommer jag på nu när jag sett videon här ovan som presenteras i samarbete med Wolksvagen.
Det finns orter som jag aldrig besökt tidigare eller känner till det minsta om och eftersom min man varit på betydligt fler ställen i Sverige än mig själv, så är det oftast han som får svara på mina frågor och funderingar.
Det är för den delen, även han som är chauffören när vi åker och det tycker jag är viktigt att påpeka i sammanhanget att prio nummer ett för den som kör bilen är att vara uppmärksam på trafiken, medtrafikanterna osv.
Diskussioner med måtta med andra ord, och det klarade ju de medverkande i videon med bravur och samtalen dem emellan var dessutom riktigt intressanta!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Volkswagen

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *