Årstiderna – ekologisk matleverans hem till Dig

av | jun 20, 2016 | Hemma hos Inredningshjälpen, Inredningshjälpen tipsar!, Mat, Okategoriserade

IMG_1107

Den här veckan har jag i samarbete med Årstiderna fått möjlighet att testa deras koncencept med matlådor, färdigkomponerande matkassar med tillhörande recept osv, och bästa av allt är att hela sortimentet hos Årstiderna är ekologiskt.
Ett riktigt bra alternativ för dig som är medveten om vad du äter, vill ha ekologiska varor levererade direkt hem till dörren, och inte minst behöver lite tips på vad du ska laga till kvällsmat.

IMG_1106

Jag valde den Snabba Matkassen för 3 dagar, som den här veckan innehåller grönsaker, färskpotatis, jasminris, kokosmjölk, hönsfärs och två olika typer av kalvkött.
Enligt det medföljande receptbladet med recept skapade av Louisa Lorang och Thomas Hess-Nielsen, så ska jag tillaga hönsfärsbiffar med färskpotatis, kalvkött med varma kryddor och spetskål samt fyllig sallad med stekt kalvkött och grönsaker.
Men vet du vad, det finns risk för att jag improviserar, modifierar och lagar lite annorlunda om jag känner mig själv rätt, haha.
Använder samma produkter men på mitt eget sätt, det kan ju inte vara förbjudet tänker jag?
Jag beställde även en Lantlåda med mer grönsaker/potatis, kravmärkt laxsida (finns bland deras extravaror) samt färska örtkryddor, men allt det fick såklart inte plats i bild den här gången, men lite senare i veckan tänkte jag visa dig hur jag tillagar min favoritlax!

IMG_1105

Kylvarorna levererades separat i en frigolitlåda fylld med is vilket känns superproffsig och gör även att varorna kan lämnas någon timme vid dörren om man inte är hemma exakt när varorna levereras.
Bor man inte mitt i stan som jag gör utan i ett villakvarter med snälla grannar eller liknande samt om man lämnat ut portkoden för leveransen så funkar det ju utmärkt.

IMG_1108

Vill du testa Årstiderna och deras olika alternativ med ekologiska produkter så kan du följa denna LÄNKEN så får du 20% rabatt på ditt köp, gäller nya kunder och endast en gång per kund.
Jag är mycket nyfiken på att testa det hela, ikväll tänkte jag ta mig an rätten med kalvkött, varma kryddor, kokos och spetskål, det har vi aldrig ätit förut så det ska bli spännande!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Årstiderna.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Helle

  Ja men visst ska man vara lite experimentell även om man har ett recept, säjer hon som alltid står utan någon ingrediens när hon ska laga middag:)

  Svara
 2. admin

  Det där känner jag igen 🙂

  Kram

  Svara
 3. Inredningshjälpen: Min godaste lax

  […] jag berättade häromdagen så beställde jag nu i veckan hem matvaror, helt ekologiska dessutom, från Årstiderna. Jag beställde dels en […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *