Ostindia Floris News

av | maj 30, 2016 | Design, Okategoriserade

Åhlens compasionat gift Pressbild Rörstrand

Förra veckan fullkomligt bombarderades min mailbox med fina inredningsnyheter och trots att jag hann med att visa en hel del för er här i bloggen, så var det en del godbitar som fick vänta på sin tur.
Som till exempel att Rörstrands tjusiga Ostindia Floris utökas med en djup tallrik och en serveringsskål.

Ostindia Floris lanserades 2012 i samband med 80-årsjubileet av den klassiks Ostindia-servisen, ett yngre och lite mer vildvuxet syskon designat av Caroline Slotte anslöt sig då till familjen. Bäst gör sig Ostindia och Ostindia Floris i varandras sällskap som på bilden ovan, både till vardag och till fest.

Produkterna finns i butik från augusti 2016
Stylist Lotta Agaton
Fotograf Petra Bindel

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Rörstrand firar 290 år med stil!

    […] lunch från serverad på Rörstrands servis Ostindia som ju nu i samband med jubileet utökas med Ostindia Floris. Bilderna är tagna av duktiga fotografen Alice J, och vill du även kika på en film från […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *