Tävla och vinn en Howardsoffa!

av | maj 29, 2016 | Okategoriserade, Tävling

IMG_0791

Idag presenterar jag i samarbete med Wegot en tävling där en lycklig vinnare vinner inget mindre än en Howardsoffa i storleken 2,5 sits i valfritt utförande, det finns både rak och svängd soffa och flera olika textilier att välja mellan (värde 6595 kr)
Soffan har trästomme med nozag fjädring i sitsen, kallskum i sitsar, rygg med fjädrande gummiband och fiberfill i ryggdynor.
En klassisk och mycket omtyckt modell med hög sittkomfort.
Klädseln på sitt- och ryggkuddarna är enkla att ta av och tvätta med handtvätt, max 30°.
Ben av ek och golvskydd av mässing ingår (Garanti 5år)

3D7A5081

Den klassiska Howardsoffan tycks aldrig gå ur tiden, älskad av otroligt många och passar i alla typer av hem och inredningsstilar.
Hos www.wegot.se hittar du mängder av olika soffor,marmorbord, kontinentalsängar, matgrupper, miljöcertifierad möbelvård och inte minst utemöbler som ligger helt rätt i tiden nu inför sommarens efterlängtade uteliv.

IMG_0792

Även de fina marmorborden med träunderrede som faktiskt är på REA just nu, hittar du hos Wegot och borden finns i olika storlekar.
Spana in borden HÄR.

IMG_0790

Så här tävlar du!
1. Följ Wegot på Instagram @wegot samt min instagram @inredningshjalpen och dela gärna bilden/tävlingen vidare i ditt eget flöde.
2. Vilken produkt förutom Howardsoffan, i Wegot’s sortiment skulle du vilja ha i ditt hem?
Kopiera länken och klistra in i en kommentar i detta inlägget, så är du med och tävlar.

Tävlingen pågår tom nästa måndag den 6 juni.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad, vinnaren meddelas inom kort.

*Inlägget presenteras i samarbete med Wegot

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

70 Kommentarer

 1. Loo

  Vilken kul och perfekt timad tävling!!! Vi ska precis byta ut vår slitna Howard och den som lottas ut är precis vad vi tänkt oss!
  Till soffan och som högst på listan skulle jah välja den snygga och prisvärda schäslongen: https://www.wegot.se/howard-oxford-schaslong-latte.html
  Jag följer och delar på insta!

  Håller alla tummar, tänk om vi kan lägga soffpengen på schäslongen
  Kram Loo

  Svara
 2. Emma (@hemochinterior)

  Flyttar till ny lägenhet i mitten av juni, är för tillfället soff-lös och har drömt om en Howard hur länge som helst. Efter lägenhetsköp är möbelbudgeten begränsad, så det vore ju nästan för bra för att vara sant om jag skulle ha turen att vinna denna tävling. Fantastiskt sortiment hos Wegot, och utöver en snygg och bekväm Howardsoffa skulle jag vilja ha Lipton-stolarna runt mitt matbord https://www.wegot.se/lipton-stol.html 🙂

  Nu håller jag tummarna allt jag kan, följer, gillar och delar på insta 🙂

  Svara
 3. Petra (Petrashome)

  Jag vill gärna vinna den vackra soffan till min underbara mamma .
  Jag är svårt sjuk kroniskt sjuk och hon tar hand om mig, ser till att jag har det bra o fint, kommer o hälsar på mig, hjälper mig, o tar med sig gott att äta o fina blommor, o gör att mitt liv blir lite gladare o lättare att leva .
  Hon flyttade för lite över ett år sen för att bo närmare mig då jag behöver mycket hjälp eftersom jag är helt husbunden & sängliggandes.
  Hon har knappt hunnit få ordning hemma då hon haft fullt upp med att fixa för mig, hon sköter alla krångliga kontakter med myndigheter mm, framförallt all kontakt, ansökningar, överklaganden & papper med all byråkrati för att få den hjälpen jag behöver & ska ha med tanke på hur sjuk jag är, o se till att jag har det bra o mår bra hemma .
  Hon har jobbat hårt med detta i 2 år nu o det aldrig tar slut… , så det vore fantastiskt att få ge henne den här underbara soffan som tack för hjälpen , o som pricken över i’t i hennes nya lägenhet .
  Jag önskar att jag kunde hänga där med henne☺️ .

  Åh om min mamma den här fantastiska soffan hem fick,
  så skulle allt lösa sig på ett kick ✨.
  Att hon får mysa hemma med denna fina,
  hade inte varit nån pina,
  utan snabbt hade hennes dagar så stressiga o grå,
  blivit sköna, avslappnade o mysiga som få ,
  att den här underbara till min mamma få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨ .

  Själv skulle jag gärna ha ett vitt vitrinskåp Paris https://www.wegot.se/paris-vitt-vitrinskap.html
  från Wegot, hade varit så fin hemma hos mig .

  Svara
 4. Viveka (@vivekalw)

  Denna Howard-soffa skulle passa perfekt i det hus jag och min man ska flytta in i i oktober!!! Utöver Howard-soffan så har jag spanat in detta snygga bord som är som gjort för vårt kök https://www.wegot.se/lale-matbord-dia-120cm.html.

  Svara
 5. Amanda Bach

  Wow vilken fantatisk tävling!
  Drömsoffan <3
  Jag föll för:
  https://www.wegot.se/delta-byra.html
  Då vi behöver mer förvaring hemma. Vi har mycket plats under trappan där den skulle passa perfekt att förvara allt möjligt! 🙂

  Svara
 6. Pernilla

  Vilken supertävling!
  Jag och min kille helrenoverar vår fina sekelskifteslägenhet och är nu i full gång med att hitta de perfekta inredningsdetaljerna inför flytten om 3 veckor när badrummet är klart. Det vore en DRÖM att vinna denna soffa som skulle passa så fint in i vårt ljusa vardagsrum med stora fönster och vacker stuckatur! Den skulle bidra till den perfekta känslan och stilen som vi strävar efter. Om jag vinner denna soffan skulle jag bli överlycklig och då skulle vi även ha möjlighet att köpa dessa fina marmor-soffbord som vi suktat efter som finns hos Wegot: https://www.wegot.se/topp-rektangulart-soffbord-5605.html (vi skulle även köpa oss det mindre bordet också https://www.wegot.se/topp-rektangulart-soffbord-5602.html för de matchar så fint ihop och det skulle vi ha möjlighet till om vi vinner soffan!) det hade blivit så fint och det skulle matcha alla mässingsdetaljer i köket och i våra fönster! Håller tummarna så hårt nu! <3

  Kram Pernilla ( @pernieepeach ) [email protected]

  Svara
 7. Johanna R

  Vilken underbar tävling Vår soffa är inte alls kul, den är så sliten och den är så ful. Som en stor klump i rummet den står och den har stått här i allt för många år. Den är numera alldeles för mjuk och när man sitter i den blir man typ sjösjuk. Jag så gärna en ny soffa vill ha men sambon tycker den vi har duger bra. Vinner jag denna skönhet kommer jag att brista ut i ett glädjetjut då är äntligen diskussionen om en ny soffa slut. Jag hade genast bjudit in mina vänner och min familj så fin så att de hade fått se mitt breda flin. Äntligen kan vi sitta bekvämt och flott istället för hopsjunkna och med ryggskott. Hoppas turen är på min sida så min rygg ej längre behöver lida

  Förutom en by soffa behöver vi även en ny matta. Den här var så fin https://www.wegot.se/istanbul-gra.html

  Svara
 8. Johanna R

  Johannahallondoft heter jag på instagram gillar och delat där

  Svara
 9. Petra andersson

  https://www.wegot.se/bergen-vaggkamin.html

  Skulle vilja ha en mysig kamin på min vägg till hösten och vintern. För mysstämningens skull, sen skulle jag kura upp i min soffa framför brasan!

  Svara
 10. Jenny (@mangsarve)

  Kul tävling! Följer på insta!

  Om jag säger så här, vi har precis flyttat från 48 kvm till 160 kvm och det ekar tomt! Så all hjälp att fylla vårt nya hus med vackra möbler mottages tacksamt. Vill ha massor från Wegot märker jag, men om jag tvunget skulle välja ut en sak så får det bli denna: https://www.wegot.se/molly-fatolj.html

  Ha det fint!

  Svara
 11. Sally's Hus

  Jag följer nu både dig och Wegot på Instagram och har även delat inlägget där.

  Den fina soffan skulle gärna få ersätta vår gamla Eketorp i vardagsrummet..

  De hade verkligen mycket fint till bra priser men om jag bara får välja en sak så blir det dessa
  https://www.wegot.se/klippan-fatolj-i-rundad-konstrotting.html

  De skulle sitta som en smäck vid vårt poolområde.

  Svara
 12. Emely

  Vilken härlig tävling!!
  Jag följer er på IG (emelydrugge). Jag har alltid önskat mig en hängfåtölj som den här https://www.wegot.se/peggy-hang-stol.html
  Vilken lycka att få sitta och mysa i den, höra fåglarna kvittra och känna doften av vår och sommar! Naturlyx 🙂 Ha det gott!

  Svara
 13. Emelie

  Åh tänk om man hade sån häst tur att få vinna en sådan fin soffa. Hade antagligen svimmat av glädje 😉
  2 små barn har satt sina ”spår” i vår nuvarande soffa om man säger så!
  Förutom denna fina soffa så fullkomligt älskar jag även casper stolarna
  https://www.wegot.se/casper-stol-transparent.html

  Håller mina tummar & tår nu!
  Mvh Emelie

  Svara
 14. Emelie

  Följer även er båda på IG som ringborg8 🙂

  Svara
 15. Karin

  För två år sen var jag stolt ”mamma” till sju råttor. Sju råttor som fick för sig att bygga bo i soffan när jag var oppmärksam i några minuter. Så här sitter jag nu, utan råttor men med en ihålig soffa. Känner att det nog är dags att byta ut den nu 😉
  Jag skulle vilja komplettera soffan med en howard fåtölj: https://www.wegot.se/howard-oxford-fatolj-master-grey.html

  Svara
 16. Kajsa

  Halloj,
  Ska snart flytta hemifrån och bli sambo. och då gapar plånboken rätt så tom för en 20-årig inredningsintresserad hästtjej.
  Det hade varit super att då kunna åtminstone se till att vi har en soffa på plats. Skulle bli väldigt, väldigt glad för en Howard soffa i latte
  Önsketänkande är även att det stod en matchande fåtölj bredvid i mitt blivande egna hem!
  https://www.wegot.se/howard-oxford-fatolj-latte.html

  Svara
 17. Kajsa

  följer på instagram 🙂 -> kajsakjellson

  Svara
 18. Daniel

  Jag skulle gärna vilja ha en ramfri säng, vilket som.
  https://www.wegot.se/sangar/ramsangar.html
  Vi har ett rum över som vi lånar ut till studenter som har akut problem att hitta bostad, just nu ligger där en gammal säng som antagligen snart är klassad som en hälsorisk, vore otroligt kul att erbjuda lite mer än bara tak över huvudet till våra gäster!

  Som grädde över moset skulle ju även en soffa passa in i samma rum 🙂

  Svara
 19. Sofia Edling

  Vilken tävling

  Idag spenderar vi tid i vår 10år gamla divansoffa (du vet a la lagom fräsch trotjänare). Med en 1,5 åring hemma har vi sagt att den får hålla till vi får större barn! MEN tänk att få möjligheten att byta ut den mot en fantastisk Howard! Vilken dessutom är min absoluta drömsoffa

  Till soffan skulle jag köpa detta underbara soffbord i marmor och mässing!
  https://www.wegot.se/accent-ljus-marmor-runt-matt-massing.html

  Gillat, följt och delat på instagram (@sofiaedling)!
  Mvh Sofia

  Svara
 20. Linda

  Hej!
  Vi håller på och bygger nytt hus , en lommen , fiskarheden:). Vi bygger mycket själv och det skulle vara fint att slänga sin lekamen i denna sköna soffa efter ett års slit!https://www.wegot.se/fredrikshamn-lounge-set-rund-konstrotting.html Detta fina utemöblemang skulle vara stolt stå på våran stora altan i loungeavdelningen

  Svara
 21. Elin Johansson

  Hej!
  Jag följer er på instagram nu och mitt namn är elinjohann. Jag ska flytta hemifrån till hösten och skulle ju verkligen passa med att vinna en soffa då.. Färgen latte är helt klart min favorit. Något mer jag verkligen skulle behöva i lägenheten är hyllor. Jag älskar att läsa böcker och tycker det får mer liv i rummet enkelt. En hylla jag alltid drömt om som finns på wegot.se är https://www.wegot.se/marmor-stringhylla.html
  Håller tummarna på att jag vinner!

  Med vänlig hälsning, Elin Johansson

  Svara
 22. Ulrika Johansson

  Hej i solskenet☀️
  Vilken underbar tävling, tänk om man fick chansen att vinna denna ljuvliga soffa.
  Jag skulle gärna matcha denna med en https://www.wegot.se/Teneriffa -loungegrupp-grey.html . Tänk att börja med att äta en god frukost inne i howard soffan och sedan avsluta dagen med ett glas rosé ute i loungegruppen

  Svara
 23. Marcus Bach

  Otroligt snygg soffa! Den skulle bli pricken över i:et hemma hos mig.
  Jag har precis flyttat till mitt eget första hem. Jag har inget köksbord och stolar än, så det står överst på listan. Jag hittade ett par grymt snygga stolar:
  https://www.wegot.se/mora-pinnstol.html
  De skulle lyfta upp hela rummet. Så perfekta! Soffan och dessa stolar, det är drömmen!

  Svara
 24. Lina

  Hej, vilken rolig tävling. Jag följer både er och wegot på instagram. Det skulle vara jättehärligt att vinna då jag snart flyttar hemifrån. Att inreda är något jag älskar och soffan är verkligen i min stil. Älskar färgen latte och något jag mer behöver är en säng. Jag kikade därför inne på wegot och fastnade för denna underbara säng https://www.wegot.se/royal-kontinentalsang-180x200cm-ljusgra.html
  Håller tummarna för att turen kanske står på min sida. Ha det bra! /Lina

  Svara
 25. Lisa Wahlby

  Wow, vilken drömtävling!

  Jag och min nyblivna sambo har precis renoverat klart vår gemensamma lägenhet och nu är den roligaste biten kvar – att inreda. En howardsoffa är något som står högst på önskelistan och skulle vara den perfekta utgångspunkten för hur vi kan inreda vidare.

  Utöver howardsoffan finns det många härliga möbler hos Wegot som passar in i vår blivande drömlägenhet. Den möbel som helt klart är favoriten är mediabänken Ascot i marmor: https://www.wegot.se/ascot-mediabank-i-marmor.html

  Håller tummarna och följer er på Instagram via @liswahlby .

  Hoppfulla hälsningar,
  Lisa Wahlby

  Svara
 26. Hélène Lidman

  Älskar den här svängda Howardsoffan!
  Jag har en gammal, sliten soffa som inte förgyller min lilla etta. Det skulle däremot Howarden göra. Men iom begränsad budget tänker jag alltid ”äh, den står sig ett tag till”. Men den står sig inte längre..
  Älskar inredningshjälpen på insta, ett av de bättre kontona i ett massivt flöde, så tack för det
  Följer gör jag ju redan och gillar också såklart.
  Önskar mig själv (och mitt umgänge som avskyr min nuvarande soffa..) ett stort lycka till

  Svara
 27. Isabelle Liljekvist

  Jag har tyvärr ingen soffa för min ekonomi räckte inte till det, så det är inte så kul att ta hem vänner eller efter en tuff lång dag. när man får sitta på golvet. Hade jag varit vinnaren så hade jag blivit mer än glad.
  utöver soffan så älskar jag detta bordet
  https://www.wegot.se/accent-svart-kvadrat-75x75cm.html

  Svara
 28. Christina Udd

  En Howard soffa från wegot.se skulle bli en fantastisk dekoration,
  med stil och modernitet lyfter hemmet till en sagolik perfektion.
  Gillar dess stilrena design, färg och vackra form,
  den soffan och Lale matbord med marmorskiva har verkligen tagit mig med storm.
  Tänk att få sitta i den med min kära och mysa,
  med en kopp te, en mysig filt och ett ljus på bordet som vackert skulle lysa.
  Håller tummar och tår,
  och hoppas att denna underbara vinst till mig når.
  Följer och delar på mitt instagram kiaudd

  https://www.wegot.se/lale-matbord-dia-110cm-4748.html

  Svara
 29. Birgitta

  Fina inredningsprylar! Dessa stolar,https://www.wegot.se/nora-cognac-fargad-skalstol-matstol.html, hade jag velat ha fyra st av. Matchar perfekt mina två retrostolar som jag har till mitt egentillverkade matbord. Sedan hade inte den ursnygga soffan suttit fel nu när jag säljer av mycket för att göra en omstart i livet! Extra poäng för avtagbara/tvättbara dynor och ryggkuddar.Följer såklart på Instagram, tack Inredningshjälpen för att du guidar rätt och ger relevanta uppdateringar på resor/ mode/ inrednings nyheter i en lagom mix. Jag som amatör på inredning känner mig ändå med på banan tack vare ditt urval. Fina bilder och en varm människa bakom bloggen, perfekt och fantastisk blandning. Kram!

  Svara
 30. Lisa weeks

  Jag vill så gärna ha howardsoffan! Har precis flyttat in till en ny lägenhet och har spanat in soffan länge.
  Vinner jag soffan så kommer jag köpa denna TV-bänk som jag också spanat in. https://www.wegot.se/strix-tvbank.html
  Hoppas hoppas jag vinner! Följer båda på instagram nu och jag ska åka till wegots lager här i Malmö imorgon för att provsitta soffan 😀 ha det underbart och tack för all inredningshjälp du ger!
  Mvh Lisa

  Svara
 31. Inredningshjälpen: Påminnelse! Tävla och vinn en Howard-soffa

  […] alltså inte chansen att vara med och tävla, tävlingen hittar du HÄR och du har fram till midnatt idag den 6 juni på dig att lämna ditt […]

  Svara
 32. Kajza Wiborn

  Vad betyder mer än att få bjuda hem sina vänner på en underbar middag? För att sedan få slänga sig i en skön soffa och mysa tillsammans hela kvällen lång. Därför skulle Howardsoffan, och detta snygga matbord (https://www.wegot.se/lova-matbord-rund-ek-120cm.html) passa så bra in hos mig. Vad är kärlek om man inte får dela den med andra?

  Allt gott!
  /Kajza

  Svara
 33. Victoriawouda

  Åh! Det här är världens snyggaste och bästa soffa som skulle göra sig galet snyggt i mitt vardagsrum! Till denna soffa skulle de tuffaste stolarna https://www.wegot.se/lipton-stol.html passa alldeles utmärkt! Wow!

  Svara
 34. Charlotta Savander

  Ett par Howard fåtöljer skulle passa bra till soffan

  Svara
 35. Emelie

  Då jag nyligen äntligen kunnat köpa mitt första egna boende så skulle både Howard-soffan och den fantastiska Marbella stolen (https://www.wegot.se/marbella-ute-stol-i-svart-eller-vit.html) passa perfekt hos mig. Skulle vilja göra mitt hem så mysigt som möjligt så att mina vänner kan hänga där mycket och fylla på med energi!

  Svara
 36. Karin

  Hej! Jag har spanat och suktat efter en Howardsoffa i så många år! Efter att ha bott på 63 kvm med min familj, 5 personer, har vi äntligen köpt ett hus som vi nu flyttat in i. Det är lite tomt just nu, så dessa möbler vore fantastiskt att kunna fylla våra rum med. Önskar även detta skrivbord att sätta i vårt kontorsrum/gästrum. https://www.wegot.se/black-skrivbord-vit.html. Tack för fantastisk inspiration!

  Svara
 37. Emma

  Hej!

  Hade ingen aning om att det fanns en sån stor möbelaffär med Howardsoffor i Malmö. Jag skulle vilja ha en elkamin i mitt vardagsrum tillsammans med en Howard-soffa. Mysfaktorn = hög. Länken till produkten är https://www.wegot.se/skagen-elkamin-5833.html
  Allt gott // Emma

  Svara
 38. Mia H

  Vilken tävling, tack för att du fick mig att upptäcka Wegot, möbelaffär i min smak, både i stil och pris. Förutom soffan som skulle sitta som en smäck till min fiskarstuga från 1907 skulle jag välja Ralph Stol som matsalsstol till vår uteplats. Snygg och cool stol, som jag tänker med en fårfäll på, snyggt och värmande inför kommande sommarkvällar.
  https://www.wegot.se/ralph-stol-svart.html

  Svara
 39. Lena Ö

  Hej!
  Både kropp och själ skulle bli lyckliga av synen av den vackra soffan i mitt vardagsrum!
  Den fina och praktiska tv-bänken https://www.wegot.se/bollnas-tvbank.html skulle även den pryda sin plats!
  Följer er båda på instagram! 🙂

  Svara
 40. Frusegerblad

  Vilket pris!
  Jag följer och delar! 🙂
  Hade jag valt något mer så hade det blivit ett skåp till mina kokböcker, Bea vitrinskåp mini dubbel, vit

  Anledning till varför jag vill vinna är att vår soffa har tagit stryk under småbarnstiden med välling och etc 🙂 så skulle vara Såå underbart med en ny!

  Svara
 41. Hanna

  När ett tack inte längre räcker. Inte på långa vägar. För när någon alltid stället upp, finns där oavsett vad, då krävs det mer. Det krävs buller och bång och pompa och ståt för att fira en sådan person. Och jag kan inte tänka mig några andra som är mer förtjänta av att få några avslappnade stunder i en skön soffa än mina föräldrar. Att dom orkat med mig och min syster är ett under i sig! Så hur mycket jag ön önskade mig soffan själv så skulle jag helhjärtat ge min vinst till dem som förtjänar den tusenfaldigt mer!

  Men för att stilla mina egna behov skulle jag klicka hem två stycken https://www.wegot.se/casper-stol-med-armstod-transparent-2354.html till juniorrummet! Ja och en hel del annat också för den delen för här fanns ju så mycket i vår smak!

  Underbar sommar på er!

  Svara
 42. Sofia Hallin Karlberg

  Soffan skulle passa perfekt hemma hos mig i min våning med högt i tak, höga dubbeldörrar och maffiga kakelugnar. Älskar den blå färgen som känns helt rätt nu!
  Jag skulle dessutom vilja ha hängfåtöljen Droppen att ställa i en lummig vrå av min trädgård. Skönt att gunga och lyssna på prasslet från grönskan runt omkring. https://www.wegot.se/droppen-fatolj.html
  Följer er båda på Instagram.
  Tack för en bra blogg och dina inspirerande bilder!

  Svara
 43. Charlotta Larsson (@gotlandslotta

  Tack för ett inspirerande instagram!
  Har följt dig ett bra tag och fått bra inputs även till mitt jobb!
  Skulle satsa på en blå eller grå Howard ihop med soffbordet jag länkat!
  Även roligt få upp ögonen för Wegot, mycket fina saker där!
  Håller tummarna! ✊

  Svara
 44. Negin

  Skulle så gärna vilja ha en härlig Ny säng som är 180cm bred så vår lilla tös kan få plats mellan mamma och pappa i sin nest, så slipper även pappa sova i bäddsoffan https://www.wegot.se/hilton-lyx-kontinentalsang-180x200cm-ljusgra.html
  Hade verkligen varit rena drömmen att vinna denna soffa, när jag flyttade ner till Kristianstad så gav mamma mig sin gamla bäddsoffa för att det skulle få plats i min lilla studentlägenhet på 29kvm och den satt som smäck , nu fyra år senare hänger denna soffa hos mig och sambon (då klasskamrater) och för 6veckor sedan blev vi föräldrar för första gången. Att bli föräldrar direkt efter studierna har gjort att vi fått prioritera bort mycket för att kunna erbjuda vår tös så mycket som möjligt och helt ärligt vill ju hjärnan inte unna sig själv utan det är alltid vår lilla Nicole först och som nyblivna föräldrar vart det en lång lista att följa. Jag hade så otroligt gärna velat få möjligheten till en ny soffa till vår lilla familj, har så länge velat köpa en men det är för dyrt och jag litar inte riktigt på att köpa det från blocket, fast än tanken har slagit mig många gånger. Denna vinst hade Verkligen varit rena drömmen för vår lilla familj så jag hoppas från botten av mitt hjärta <3
  Mvh Negin (Neginferfero på instagram)

  Svara
 45. Jessica

  Förutom soffan skulle dessa vara perfekta
  https://www.wegot.se/lund-satsbord.html

  Jag hoppas på tur nu så jag och mina barn kan få något nytt hemma som vi kan mysa ner oss i 🙂

  Svara
 46. Anna Lantz

  Våran gamla divansoffa har verkligen gjort sitt, vi flyttade till en lägenhet i stan där allt var nytt och vitt, nu håller vi både tummar och tår att den underbara howard-soffan blir vår! Hittade dessa underbara stolar att ha till vårt matbord, https://www.wegot.se/saga-matstol-gra-kladsel-svangda-ben.html
  Med vänliga hälsningar Fam. Andersson/Lantz
  Heter Catfish75 på IG

  Svara
 47. Paola Allegrini

  Jag har velat ha ett halvmåneformat bord hur länge som helst! När jag var liten hade mina morföräldrar ett, och jag tyckte det förskräckligt fult och gammaldags. Men man kan uppenbarligen ändra sig totalt 😉

  https://www.wegot.se/sofia-halvmane-format-konsolbord.html

  Gillar, delear, följer på IG som mikkimuz

  Svara
 48. Karin

  Vilken tävling!!
  Jag skulle så gärna byta ut min gamla gråa soffa mot en blå howardsoffa fram Wegot
  OM jag skulle lyckas vinna skulle jag komplettera med den här: https://www.wegot.se/molly-fatolj.html i svart, skulle bli fantastiskt i vårt vardagsrum ✊

  Svara
 49. Julianna Fredriksson

  https://www.wegot.se/jasmine-soffbord-140x80cm-5366.html Detta soffbord skulle så fint smycka i mitt vardagsrum. En Howardsoffa skulle få en given plats i vårt vardagsrum. Med en sådan här vinst skulle min sambo och jag befinna oss i ett lyckorus. Tänk att kunna få sitta bekvämt när man tittar på tv om kvällarna. då är denna så praktisk. Våran nuvarande soffa är så gammal och trasig så man nästan inte vågar sätta sig i den, för tänk om den går sönder när som helst. Det vore en fröjd och glädje om vi denna Howardsoffa fick äga och kommer garanterat bli en succé här hemma det är jag helt säker på.

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *