Nya stekpannor från Staub

av | maj 28, 2016 | Design, Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

3D7A5205

När jag och min man träffades för 7 år sedan, så hade ju han sina saker och jag mina, och som det oftast blir när två olika liv ska sammanfogas till ett hushåll, så sorteras en del bort medan annat sparas och blir så småningom våra saker.
En sådan sak är en liten sliten stekpanna av gjutjärn som har en hel del år på nacken om vi säger så, men som fullkomligt älskas och flitigt använt av mig
Dock har jag alltid tyckt att det är i minsta laget, och därför har jag länge önskat mig en större variant av gjutjärnspanna då jag föredrar det framför teflon.

IMG_0774

Efter att ha spanat in utbudet både att stekpannor av gjutjärn i både butiker och på nätet, så föll mitt val till slut på franska varumärket Staub eller, Staub Zwilling om man ska vara helt korrekt.

3D7A5214

Och när jag ändå var i farten så slog jag till på två olika varianter som du kanske ser, ett med ”vanligt handtag” och ett med glaserad utsida och dubbla handtag.
Fina och funktionella köksredskap gör ju matlagningen så mycket lättare och roligare, och nu ser jag fram emot att få testa mina nya stekpannor så snart som möjligt.
Produkterna från Staub hittar du bland annat hos Bagaren och Kocken, Royal Design osv

IMG_0771

Idag har jag dock vare sig stekt eller tillagat ett enda dugg då det nästan är ett stående inslag (läs vinnande koncept) att vi äter färska räkor med frasigt bröd och någon vällagrad ost därtill hemma hos på lördagarna.
Gott som bara den, det tröttnar jag aldrig på, och jag lovar att återkomma inom kort med ett utlåtande om mina nya stekpannor.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Essingetorget 42

    […] till både i köket, badrummet och på andra platser i hemmet där man vill skapa blickfångare. I mitt kök samlar jag oljor, vinäger, salt och annat som jag använder dagligen och i badrummet har jag […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *