Don’t Disturb

av | maj 31, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade

IMG_0821

Igår checkade vi in på Upper House i Göteborg igen, härligt att vara tillbaka och trot eller ej men fick till och med samma fina rum som förra gången vi bodde här.
Här känner man sig som hemma!
Och kolla in mina nya superssnygga sommarnaglar med gellack istället för ”franska” den här gången som jag fixade hos Heidi på Visage igår, så nöjd!

IMG_0818

IMG_0822

Jag var faktiskt uppe med tuppen i morse och åt en härlig frukost tillsammans med min man innan han gav sig iväg på egna uppdrag i trakten, och eftersom jag inte har något speciellt på mitt schema förrän senare idag så hängde jag upp Don’t Disturb skylten på dörren och satte mig för att arbeta undan en massa som har samlat sig på hög, inte minst en massa mail som behöver besvaras osv.

3D7A5300

IMG_0819

Två dagar här i Göteborg och därefter ska vi vidare för lika många dagar i Stockholm, en liten jobbturné med andra ord och dessutom i två av mina favoritstäder.

Ha en fin och solig dag!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Artilleriet Studio ”The Movie”

    […] det senaste tillfället då jag var i Göteborg så var tanken att jag skulle hinna inom Artilleriet Studio, men bla ett skyfall av Guds nåde […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *